Libnet.ro
UNICEF

18:15

Razvan Burleanu si-a lansat oficial candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal

Antena3 Antena3,
Razvan Burleanu si-a lansat oficial candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si al Federatiei Europene de Minifotbal, si-a anuntat, luni, candidatura oficiala la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. De asemenea,. continuă pe Antena3

Razvan Burleanu si-a depus candidatura pentru presedintia FRF

Razvan Burleanu, presedinte al Federatiei de Minifotbal din Romania si al Federatiei Europene de Minifotbal, a decis sa-si depuna candidatura pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. La fel ca.

Presedintele FR Minifotbal, Razvan Burleanu, candideaza la presedintia FRF

Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, si-a anuntat candidatura la presedintia FRF, fiind primul contracandidat pentru fostul international Gheorghe Popescu la acest post. La fel ca.

Gica Popescu are contracandidat la presedintia FRF: Razvan Burleanu, seful minifotbalului.

Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, si-a anuntat candidatura la presedintia FRF, fiind primul contracandidat pentru fostul international Gheorghe Popescu la acest post, potrivit Mediafax. La fel ca foarte multi iubitori ai fotbalului, ma numar printre cei dezamagiti de ceea ce se intampla cu acest sport, de maniera in care este organizat de actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal. Nu imi pot imagina un viitor in care fotbalul sa fie doar un fenomen marginal .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )