Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Cuc, despre posibila sa remaniere: Nu mi s-a reprosat nimic. Nu o sa ma agat de vreun scaun

Adevărul Adevărul,
Razvan Cuc, despre posibila sa remaniere: Nu mi s-a reprosat nimic. Nu o sa ma agat de vreun scaun

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Suceava, legat de o posibila remaniere a sa din Guvern, ca nu i s-a reprosat nimic si ca nu s-a agatat niciodata de vreun scaun. continuă pe Adevărul

Razvan Cuc, despre autostrada cap-coada promisa de Dancila: Un constructor serios poate face o autostrada si intr-un an jumate. Nu e exclus! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Congresul PSD, ca in mandatul ei se va face o autostrada cap-coada. Ce a vrut sa spuna prin asta a explicat, pentru B1 TV, ministrul Tranporturilor. Razvan Cuc a.

Razvan Cuc, despre discutia cu seful Ford: Eu decat i-am explicat! Noi nu suntem in genunchi in fata constructorilor straini! (VIDEO)

Presedintele Ford Romania, Ian Pearson, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, au mers pe santierele drumului expres Craiova Pitesti. intalnirea a avut loc dupa ce Pearson a dovedit, cu imagini, ca nu pr.

Cuc, despre lipsa fortei de munca din constructii si cresterea pretului la bitum: Romania investeste foarte mult in infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat, vineri, santierele soselelor de centura de la Suceava si Radauti si s-a aratat multumit de ritmul lucrarilor, ba chiar i-a laudat pe constructori.

Razvan Cuc: Se va circula pe Magistrala 5 de metrou la sfarsitul lui decembrie. Noul director al Metrorex lucreaza cu mandatul pe masa (VIDEO)

Razvan Cuc a dat asigurari ca Magistrala 5 de metrou va fi deschisa la sfarsitul lui decembrie 2019 si se va circula pe ea. Ministrul Transporturilor a precizat ca va avea o discutie cu noul director al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )