Libnet.ro
UNICEF

16:15

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Hotnews Hotnews,
 Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Medias, ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an - un an si jumatate, proiecte importante de infrastructura fiind blocate de activistii pentru protectia mediului. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an, un an si jumatate. Cuc se plange ca proiecte importante de infrastructura sunt blocate de activistii pentru protectia mediului.

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor, sustine ca multe proiecte de infrastructura bat pasul pe loc din cauza ecologistilor. in momentul in care am vrut sa modific legislatia pe mediu - desi nu este.

RAZVAN CUC: Ce am reglementat noi nu interzice Uber sa functioneze pe piata

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, ca niciun act normativ adoptat de Guvern nu interzice Uber sau altor aplicatii de acest gen sa functioneze pe piata, iar OUG 21/ 2019 a reglemelentat doar pirateria.

Razvan Cuc: Sunt functionari in ministere care au ca principal target blocarea programului de guvernare

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, sustine ca sunt functionari in ministere care si-au facut un scop din a bloca implementarea programului de guvernare, informeaza Agerpres. Sunt anumiti functionari.

Razvan Cuc anunta ca implementarea proiectului autostrazii Ploiesti - Brasov va incepe cat de repede se poate

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca implementarea proiectului privind autostrada care ar urma sa lege Ploiestiul de zona montana Valea Prahovei si de Brasov va incepe cat de repede se poate, afirmand ca nu poate avansa un termen la care soseaua de mare viteza ar putea fi terminata.

Razvan Cuc: Informatiile privind interzicerea companiilor de ride sharing reprezinta fake news

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a caracterizat joi drept fake news informatiile legate de interzicerea companiilor de ride sharing, precizand ca domeniul va fi reglementat in curand printr-un proiect de act normativ care va fi pus in.

Razvan Cuc: Informatiile privind interzicerea companiilor de ride sharing reprezinta fake news. Un proiect care sa reglementeze acest domeniu va fi pus in dezbatere publica in curand

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a caracterizat joi drept fake news informatiile legate de interzicerea companiilor de ride sharing, precizand ca domeniul va fi reglementat in curand printr-un proiect de act normativ care va fi pus in dezbatere publica. El a precizat ca a discutat situatia cu reprezentantii Uber si Clever.

Razvan Cuc, despre interzicerea UBER: Sub nicio forma nu s-a pus problema de asa ceva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a respins posibilitatea interzicerea aplicatiilor de ride-sharing precum UBER, Bolt sau Clever prin amanarea adoptarii unei legislatii care sa reglementeze situatia acestor.

Ion Cristoiu, dupa declaratiile facute de Razvan Cuc referitoare la modificarile aduse legii taximetriei: E treaz?

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre confuziile soferilor si clientilor Uber dupa modificarile aduse la legea taximetriei. Dupa a ascultat declaratiile facute de ministrul Transporturilor, Razvan.

Ce inseamna munca in Uniunea Europeana. La ce trebuie sa fim atenti cand muncim in alta tara

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Romaniei, odata cu aderarea la Uniunea Europeana, este mobilitatea fortei de munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )