Libnet.ro
UNICEF

22:45

RAZVAN CUC: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAZVAN CUC: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Cuc: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati; daca sunt competenti isi vor gasi alte joburi

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de.

Cuc: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom v.

Cuc: Peste 300 de angajati vor fi concediati la Tarom La Compania de Drumuri va fi redus numarul posturilor de conducere

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

EXCLUSIV Ministrul Razvan Cuc ataca B1.RO: M-am obisnuit ca cei de aici sa faca tot felul de SPECULATII Cuc sustine ca vizita in Grecia cu AGHIOTANTUL a fost una PRIVATA: Poate m-am dus la un SPITAL, nu cred ca trebuie sa dau explicatii (VIDEO)

EXCLUSIV Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a aratat deranjat de speculatiile B1. ro, dupa ce site-ul nostru a dezvaluit ca acesta, impreuna cu aghiotantul sau, au efectuat o deplasare in Grecia, la.

EXCLUSIV Razvan Cuc, deplasare in secret la Salonic. Luni, ministrul Transporturilor semneaza cu turcii de la Alsim Alarko contractul pentru Lotul 1 din Autostrada de Centura a Capitalei. Grecii de la Aktor construiesc lotul 3 (FOTO)

EXLUSIV ONLINE Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat in aceasta saptamana o vizita fulger neanuntata la Salonic. Informatii ajunse in posesia B1. ro arata cum ministrul s-a imbarcat intr-o.

Ministrul Transporturilor anunta concedieri la Tarom: 300 de oameni vor pleca

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )