Libnet.ro
UNICEF

22:30

Razvan Cuc: Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii va fi refacut

Hotnews Hotnews,
 Razvan Cuc: Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii va fi refacut

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, la Iasi, ca in urmatoarele trei saptamani va fi desemnat castigatorul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga Modova de Transilvania, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Razvan Cuc: Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii va fi refacut pana la 15 mai

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, la Iasi, ca in urmatoarele trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga Modova de Transilvania, transmite Mediafax.

Ministrul Razvan Cuc, anunt despre Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat asigurari, sambata, la Iasi, ca in aproximativ trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga estul de vestul tarii,.

Anuntul ministrului Transporturilor despre Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat asigurari, sambata, la Iasi, ca in aproximativ trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga estul de vestul tarii, oficialul prezentand etapele construirii acesteia.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc, pe Centura Sucevei: Nimic nu e prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei si a primit asigurari de la constructor ca lucarile se vor finaliza in termenul asumat, relateaza Agerpres. intrebat daca investitia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Cuc a spus ca nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura si trebuie finalizata.

Mihai Tudose il ataca din nou pe Razvan Cuc: Bai, dementule!

Fostul premier Mihai Tudose l-a atacat pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre care spune ca este un monument de incompetenta, acuzandu-l ca inca nu a trimis documentatia pentru finantarea podului peste Dunare la Comisia Europeana de frica Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF).

Un nou protest pentru Autostrada Moldovei - mars motorizat anuntat pentru sambata, de la Iasi la Chisinau

Asociatiile care pledeaza pentru construirea Autostrazii A8 Ungheni-Iasi-Targu Mures anunta o noua actiune de protest - un mars motorizat, programat pentru sambata, pe traseul Iasi - Chisinau. Guvernul Romaniei se preface ca nu mai exista o portiune a autostrazii - Iasi-Ungheni -, esentiala pentru parcursul european la Republicii Moldova, fiind incapabil sa respecte Legea Autostrazii Unirii-Ungheni-Iasi-Targu Mures votata de Parlament, spun organizatorii manifestatiei, denumite Uniti pentru Autostrada A8.

Sorina Pintea: Sunt semnate si finalizate contractele de fezabilitate pentru cele patru centre de mari arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca s-au semnat si finalizat contractele de fezabilitate pentru cele patru centre de mari arsi. in acest moment, avem s.

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi, aprobati

Ministerul Sanatatii anunta ca au fost aprobati, de catre Consiliul Interministerial, indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi. Urmeaza aprobarea hotararii de guvern dupa care se.

Inca un protest pentru Autostrada Moldovei. Un mars motorizat se anunta sambata de la Iasi la Chisinau

Asociatiile Uniti pentru Autostrada A8) care sustin construirea Autostrazii A8 Ungheni-Iasi-Targu Mures anunta o noua actiune de protest - un mars motorizat, programat pentru sambata, pe traseul Iasi - Chisinau, conform Hotnews. ro.

Razvan Cuc, in vizita pe santierele din Suceava. Ce masuri se vor lua pentru zidul mortii

Celebrul zid al mortii de pe centura Sucevei ar putea fi mai bine semnalizat pentru evitarea accidentelor grave. Zeci de oameni au murit din cauza zidului de beton care formeaza un sens giratoriu la intrarea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )