Libnet.ro
UNICEF

20:45

Razvan Cuc: Tarom va anula mai multe curse neperformante, unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord

Hotnews Hotnews,
 Razvan Cuc: Tarom va anula mai multe curse neperformante, unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

TAROM va anula mai multe curse neperformante, care zburau cu 10 pasageri la bord

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i.

Ministrul Transporturilor, anunt de ULTIMA ORA: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat sambata, ca TAROM va anula mai multe curse neperformante. Este vorba despre curse cu un grad de incarcare de sub 25%, in cazul carora avioanele zburau cu doar ze.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Nu voi mai anunta cand merg pe santiere

ACTUALIZARE Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante ---- Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, ca nu va mai anunta dinainte cand va merge pe santiere, pentru a vedea constructorii cum lucreaza cu adevarat, precizand ca a inteles foarte clar mesajul romanilor si ca rabdarea tuturor a ajuns la o limita.

Razvan Cuc: Vom avea un nou Consiliu de Administratie la Tarom in seara asta, iar un nou director joi / Ce-a fost pana acum la Tarom a fost epoca lui Tudose

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca la ora 21:00 a inceput sedinta prin care Tarom va avea un nou Consiliu de Administratie. CA al Tarom a fost demis, iar directorului general, Werber Wolff, ii expira mandatul joi, acesta fiind numit la 20 noiembrie 2017.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc ameninta cu rezilierea contractului constructorul lotului 2 al autostrazii Sebes - Turda: Mai am rabdare trei saptamani

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ameninta cu rezilierea contractului pe constructorul lotului 2 al autostrazii Sebes - Turda, compania greaca Aktor. Aflat in vizita pe santier, joi, 21 martie, acesta s-a declarat nemultumit de ritmul in care se desfasoara lucrarilor.

Razvan Cuc AVERTIZEAZA constructorii: Ori muncesc si-si respecta contractele, ori pleaca acasa

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, ca firmele de constructie care nu isi respecta obligatiile nu vor mai avea ce sa caute in Romania timp de trei ani, relateaza Agerpres. inca.

RAZVAN CUC: Noi nu avem nicio problema cu Uber si cu Clever

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca autoritatile nu vor sa interzica activitatea firmelor precum Uber si Clever, ci vor ca toata lumea sa urmeze acceasi legislatie.

Razvan Cuc, discurs populist despre lipsa autostrazilor: E un lucru care ma doare pe mine, nu neaparat ca si ministru, ma doare ca si roman

Reintors in acest an la Ministerul Transporturilor dupa ce in primul mandat nu a reusit sa realizeze nimic in privinta autostrazilor, Razvan Cuc a trecut la o atitudine populista in care vrea sa arata ca.

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )