Libnet.ro
UNICEF

05:45

Razvan Rat, BRK Financial Group: Cea mai mare parte din rulaj, realizata cu actiunile SNG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Razvan Rat, BRK Financial Group: Cea mai mare parte din rulaj, realizata cu actiunile SNG

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat marti, de 7,83 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

Topul tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool. Pe ce locuri de afla Romania si Republica Moldova

Romania si Republica Moldova se afla in top 10 al tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool din lume, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii citate de The Telegraph. Republica Moldova este pe locul II, dupa Belarus, iar Romania urmeaza in clasament dupa Rusia.

Topul tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool. Pe ce locuri se afla Romania si Republica Moldova

Romania si Republica Moldova se afla in top 10 al tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool din lume, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii citate de The Telegraph. Republica Moldova este pe locul II, dupa Belarus, iar Romania urmeaza in clasament dupa Rusia.

Ciolos: in Moldova se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca in Moldova se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, iar raportul dintre salariati, pe de-o parte, si populatia care nu munceste si pensionari, pe de alta parte, este defavoarabil celor care muncesc.

Caloriile din fructe: Curmalele contin cea mai mare cantitate de zahar

Fructele ce contin cea mai mare cantitate de zahar nu sunt ciresele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele contin in medie 27 de grame de fructoza si glucoza in amestec la 100 de grame de fruct proaspat, informeaza directmatin. fr, citat de Agerpres.

Verdict in cea mai mare tragedie din fotbal. Politia si autoritatile, vinovate de moartea celor 96 de suporteri Liverpool, pe 15 aprilie 1989 (VIDEO)

Tragedia de la Hillsborough, din 15 aprilie 1989, atunci cand 96 de fani Liverpool au murit calcati in picioare, a primit in sfarsit un verdict in instanta. Dupa 27 de ani, mai multi.

Netopia: Valoarea platilor de pe telefonul mobil s-a dublat in primul trimestru, cea mai mare plata a depasit 1.000 de euro

Valoarea platilor cu portofelul digital mobilPay Wallet a crescut cu peste 100% in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, dovada ca romanii schimba portofelul cu smarthphone-ul. Pana la finalul lui 2016, tranzactiile.

S-a dus dimineata la toaleta, dar nu a avut nici cea mai mica banuiala de ce avea sa i se intample

S-a trezit ca in fiecare dimineata si s-a dus la toaleta fara sa aiba nici cea mai mica idee de ce avea sa i se intample.

AMD lanseaza cea mai puternica placa video

AMD a prezentat de curand o noua placa grafica, pe care a denumit-ocea mai rapida din lume in acest moment. Americanii de la AMD au prezent cea mai puternica placa video a lor, obtinuta prinunirea a doua modele AMD Radeon R9. Este denumita Radeon Pro Duo, iar principalele ei tinte sunt creatorii de continut si [].

Dezinfectante de calitate foarte slaba folosite in spitalele romanesti. Directiile de Sanatate Publica au inchis ochii. Gazeta Sporturilor publica cea mai importanta ancheta a anului despre sanatatea publica din Romania

Este cea mai importanta ancheta din domeniul Sanatatii publicata in ultimii ani in Romania. Echipa lui Catalin Tolontan si a Mirelei Neag de la GSP publica documente care demonstreaza ca o parte din dezinfectantele folosite in spitalele publice romanesti sunt de foarte slaba calitate, iar Directiile de Sanatate Publica aflate in subordinea Ministerului Sanatatii) au inchis ochii ani de zile. Din incompetenta sau coruptie? Nu stim inca. Puteti citi ancheta aici, pe blogul lui Catalin Tolontan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )