Libnet.ro
UNICEF

08:30

RCSRDS introduce minute nationale si internationale pentru romanii din Italia [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RCSRDS introduce minute nationale si internationale pentru romanii din Italia [VIDEO]

RCS RDS lanseaza o noua campanie de promovare a ofertei comerciale de telefonie mobila Digi Mobil Italia, disponibila exclusiv romanilor de pe teritoriul Italiei. Totodata, compania continua seria de spoturi publicitare din campania. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Programele Prima casa si Prima masina vor fi aplicate si pentru romanii din diaspora. Daca oferim conditii,multi se vor intoarce acasa

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Torino, ca Executivul va aplica programele de tipul Prima casa si Prima masina si pentru romanii din diaspora.

Liviu Dragnea, despre proiectele PSD pentru romanii din diaspora

Romanii din diaspora care isi deschid firme in Romania, dar au punctul de lucru in tara in care sunt plecati vor primi bani de la stat. Guvernul le promite subventii de pana la 100. 000 de euro si.

SUA a parasutat armament pentru kurzii din orasul Kobane

Armata americana a parasutat armament pentru kurzii din orasul Kobane, acestia fiind asediati de teroristii Statului Islamic.

Obama: inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile afectate de Ebola af fi contraproductiva

Inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, este de parere presedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Alba a evocat posibilitatea numirii.

Ponta promite ca, din 2016, romanii din diaspora vor putea vota pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul de la Bucuresti

Din 2016, romanii din dispora vor putea vota prin corespondenta pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul de la Bucuresti, a anuntat premierul Victor Ponta. Guvernul pregateste suportul tehnic pentru ca a.

Romanii, din nou in vizorul presei din Italia. Au inceput sa FURE dupa inundatiile care s-au abatut asupra orasului Genova

Dupa potop, vin jafurile! Doi romani au fost arestati pentru ca au furat pe strazile Genovei, oras puternic afectat de inundatii. Victime erau chiar sinistratii, carora le luau bunurile ramase neatinse de valul.

SITECH Romania Construction Technology va oferi solutii pentru companiile din constructii

SITECH Romania Construction Technology va oferi tehnologii de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice, precum si aplicatii software pentru companiile ce activeaza in domeniul constructiilor.

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul sau se drogheaza

Unul dintre fiii vicepresedintelui american Joe Biden a fost exclus in acest an din corpul de rezerva al marinei, dupa ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anuntat joi Wall Street Journal, citat de.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )