Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reactia ambasadei Frantei dupa ce Florin Iordache a trimis legile Justitiei

Antena3 Antena3,
Reactia ambasadei Frantei dupa ce Florin Iordache a trimis legile Justitiei

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii. continuă pe Antena3

Raspunsul ambasadei Frantei dupa ce Iordache a trimis legile Justitiei traduse: Dispunem de propriile servicii de traducere in acest scop

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii de traducere in acest scop, se arata intr-un raspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea Agerpres.

Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu ii crede de buna-credinta pe sefii misiunilor diplomatice, facand referire la reactia Ambasadei Frantei dupa primirea textelor traduse ale celor trei legi privind domeniul Justitiei.

Legile justitiei au fost traduse pentru ambasade: Totul s-a desfasurat sub supravegherea lui Florin Iordache

Florin Iordache le raspunde contestatarilor legilor justitiei. Seful comisiei care se ocupa de aceste reglementari s-a ocupat, alaturi de ministrul de Externe Teodor Melescanu ca modificarile aduse legilor.

Consilierul lui Florin Iordache va fi noul consilier la Bonn

Gheorghe Dimitrescu, consilier parlamentar al lui Florin Iordache, va fi numit consul general al Romaniei la Bonn, arata un proiect de hotarare de pe ordinea de zi a sedintei de guvern de joi. Numele Gheorghe Dimitrescu apare si intr-unmaterial HotNews. ro din noiembriein care se arata caPSD plateste 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )