Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia Ambasadei Suediei la Bucuresti dupa ce un cunoscut DJ a pus manele la Neversea

Antena3 Antena3,
Reactia Ambasadei Suediei la Bucuresti dupa ce un cunoscut DJ a pus manele la Neversea

Ambasada Suediei la Bucuresti a reactionat prompt dupa ce cunoscutul DJ suedezSalvatore Ganacci a mixat la festivalul Neversea celebra maneaAsa trec zilele mele, a lui Adrian Minune. Publicul a. continuă pe Antena3

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca .

Reactie exceptionala a Ambasadei Suediei dupa manelele de la Neversea

Daca n-ai fost atent, in weekend, la festivalul Neversea, un Dj international a dat play unei manele. Era vorba de melodia Asa sunt zilele mele de la Adrian Minune. Ei bine, momentul a.

Reactia savuroasa a Ambasadei Suediei la episodul Adi Minune de la Festivalul Neversea

Ambasada Suediei, care si-a facut un obicei din a posta pe pagina sa de Facebook trimiteri directe la teme actuale din tara noastra, nu putea rata momentul in care DJ-ul Salvatore Ganacci a surprins publicul de la Neversea cu o manea interpretata de Adrian Minune.

Ambasada Suediei reactioneaza dupa maneaua de la Neversea: Asa sunt zilele mele, una buna, zece in care nu ii desconsider pe ceilalti in functie de ce fel de muzica asculta (VIDEO)

Ambasada Suediei la Bucuresti a reactionat pe Facebook, dupa ce faimosul DJ Salvatore Ganacci a mixat la Neversea o manea a lui Adrian Minune, in a treia noaptea a festivalului. Asa sunt zilele mele, Una.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )