Libnet.ro
UNICEF

14:03

Reactia Bolt dupa ce Guvernul a modificat legea taximetriei: Continuam sa ne desfasuram activitatea

Adevărul Adevărul,
Reactia Bolt dupa ce Guvernul a modificat legea taximetriei: Continuam sa ne desfasuram activitatea

Reprezentantii Bolt fosta Taxify) au anuntat vineri ca, in ciuda modificarilor aprobate vineri de Guvern la legea taximetriei, vor continua sa isi desfasoare activitatea in Romania. continuă pe Adevărul

Reactia Bolt, dupa ce Guvernul a adoptat modificarea legii taximteriei: Ne vom desfasura activitatea in toate orasele in care operam

Ordonanta de urgenta adoptata vineri de Guvern privind modificarea legii taximetriei nu are niciun efect pentru activitatea Bolt, care va continua sa functioneze ca pana acum, in asteptarea unui act normativ ca.

Reactia Uber dupa ce Guvernul a adoptat ordonanta care i-ar pune probleme

Pe 29 martie, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care modifica legea taximetriei. intr-o anumita masura, activitatea Uber si Bolt ar putea fi afectata. La inceputul lunii martie a.

Uber Romania, dupa ce legea taximetriei a fost modificata de Guvern prin OUG: Vom continua sa operam ca pana acum

Reprezentantii Uber Romania au anuntat, vineri, ca nu schimba nimic, ca urmare a faptului ca in sedinta de vineri Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta OUG) care modifica Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere.

Reactia Uber, dupa modificarea legii taximetriei: Nu ne afecteaza

Ordonanta de urgenta adoptata vineri de Guvern privind modificarea legii taximetriei nu are niciun efect pentru activitatea Uber Romania, care va continua sa functioneze ca pana acum, in asteptarea unui act no.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )