Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Comisiei Europene la decizia de revocare a lui Augustin Lazar: Procedura impotriva Procurorului General provoaca ingrijorari

Adevărul Adevărul,
Reactia Comisiei Europene la decizia de revocare a lui Augustin Lazar: Procedura impotriva Procurorului General provoaca ingrijorari

Comisia Europeana a reactionat joi dupa anuntul facut miercuri de ministrul Justitiei de revocar a Procurorului General, afirmand ca demararea acestei proceduri produce ingrijorare. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, somat sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar: Se ignora standardele europene si numeroase principii internationale

Asociatiile Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare lui Augustin Lazar di.

Sedinta in CSM, dupa propunerea de revocare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va discuta astazi pe marginea propunerii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar. Augustin Lazar participa si el la sedinta.

Liviu Plesoianu, despre propunerea de revocare a lui Augustin Lazar: Urmeaza faza penala

Tudorel Toader a decis declansarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Deputatul Liviu Plesoianu crede ca acum urmeaza faza penala. Demararea procedurii de revocare era.

Apel la protest in Piata Victoriei dupa declansarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar

Apel la protest in Piata Victoriei, dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Protestul este programat la ora 20.

Protest in Piata Victoriei dupa declansarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar

Apel la protest in Piata Victoriei, dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Protestul este programat la ora 20.

Reactia lui Augustin Lazar la cererea de revocare a lui Toader: zicerile penibile ne-au adus aici

Dupa ce a aflat primele detalii despre cerererea de revocare din functie a Procurorului General, inaintata de Tudorel Toader insitutiei Presedintelui, Augustin Lazar s-a aratat nevoit sa raspunda provocarii aruncate de ministrul roman. Afirmatiile lui Tudorel Toader au fost clasificate ca ziceri penibile, in timp ce Lazar reclama demersul de destabilizare a Ministerului Public generat [] .

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

Doua organizatii ale magistratilor ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor i-au transmis o scrisoare ministrului Justitiei in care solicita abandonarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar. Decizia ministrului pune in pericol parcursul Romaniei in UE si insasi existenta democratica a statului roman, se arata in scrisorile magistratilor.

Ministrul Justitiei, reactie dupa ce Iohannis a declarat ca nu il va revoca pe Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi, pe Facebook, reactia presedintelui Klaus Iohannis cu privire la cererea de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, afirmand ca.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )