Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reactia Comisiei Europene dupa anuntul Vioricai Dancila privind mutarea Ambasadei Romanieiin Israel la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
Reactia Comisiei Europene dupa anuntul Vioricai Dancila privind mutarea Ambasadei Romanieiin Israel la Ierusalim

Dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, executivul european reaminteste ca pozitia Uniunii Europene ramane neschimbata. continuă pe Adevărul

Un oficial palestinian cere UE sa actioneze dupa anuntul Vioricai Dancila privind mutarea ambasadei romane in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Negociatorul palestinian Saeb Erekat a comentat pe Twitter anuntul Romaniei privind mutarea ambasadei la Ierusalim, calificand-o drept o incalcare flagranta a drepturilor palestiniene, a dreptului international si a rezolutiilor ONU si solicitand interventia Uniunii Europene.

Reactia Comisiei Europene privind legalizarea canabisului in Romania, dupa declaratiile facute de Teodorovici si Pintea

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat joi seara un anunt pe Facebook privind legalizarea canabisului. Mesajul vine dupa ce atat ministrul de Finante dar si cel al Sanatatii au declarat ca Executivul analizeaza posibilitatea legalizarii acestui drog in scopuri medicinale.

Reactia Comisiei Europene pe tema legalizarii canabisului in Romania in scopuri medicinale

Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a reactionat la recentele declaratii ale oficialilor romani pe tema posibilei legalizari a canabisului in scopuri medicinale. Cannabis sativa canabisul) si.

Reactia lui Iohannis dupa ce Dancila a anuntat mutarea ambasadei la Ierusalim: Demonstreaza totala sa ignoranta in domeniul politicii externe / Nu exista nicio decizie

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Dancila a anuntat ca Romania va muta ambasa de la Tel Aviv la Ierusalim, sustinand ca sefa guvernului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe si in ceea ce priveste luarea unor decizii importante ale statului roman.

Reactia Comisiei Europene la declaratiile lui Teodorovici privind legalizarea CANABISULUI

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania reactioneaza dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a declarat ca in Romania canabisul ar putea fi legalizat, in scopuri medicale, dupa ce mai multe tari.

Oficial UE, dupa declaratia lui Dancila: Pozitia Uniunii Europene privind Ierusalimul ramane neschimbata

In ceea ce priveste Uniunea Europeana, pozitia privind Ierusalimul ramane neschimbata, a declarat, duminica, pentru HotNews. ro, un oficial UE, dupa ce premierul roman, Viorica Dancila, a anuntat ca Romania isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Benjamin Netanyahu saluta intentia Vioricai Dancila de a muta Ambasada Romaniei la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminica seara pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru continuarea procedurilor in scopul mutarii sediului Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )