Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Comisiei Europene la scandalul din Romania: Situatia DNA va fi reflectata in ...

România Liberă România Liberă,
Reactia Comisiei Europene la scandalul din Romania: Situatia DNA va fi reflectata in ...

Situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata in raportul MCV care urmeaza sa fie publicat in luna decembrie, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene. Situatia DNA va fi reflectata, ca de obicei, in urmatorul raport MCV, dar nu comentam numirile individuale, a precizat Gray, referindu-se la procesul de numire a inlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru. Citeste si Reactia SUA la scandalul din justitie: Este . continuă pe România Liberă

Reactia Comisiei Europene fata de scandalul din justitie: Situatia DNA va fi reflectata in raportul MCV

Mark Grey, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat, vineri, ca situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata in raportul MCV, relateaza Romania Libera. Situatia DNA va fi.

Reactia SUA la scandalul din justitie: Este esential ca numirile la DNA sa fie corecte. ...

Ambasada SUA din Romania a emis o declaratie publica, in contextul scandalul demiterii procurorului Lucian Papici din functia de sef de sectie DNA, in care isi exprima admiratia si aprecierea pentru activitatea excelenta a lui Papici si a Marianei Alexandru - adjuncta sa. Citeste si Reactia Comisiei Europene la scandalul din Romania Ambasada SUA cere ca numirea inlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru sa fie rezultatul unor proceduri corecte si al consultarilor, .

Reactia SUA la scandalul din justitie: Este esential ca numirile la DNA sa fie rezultatul ...

Ambasada SUA din Romania a emis o declaratie publica, in contextul scandalul demiterii procurorului Lucian Papici din functia de sef de sectie DNA, in care isi exprima admiratia si aprecierea pentru activitatea excelenta a lui Papici si a Marianei Alexandru - adjuncta sa. Ambasada SUA cere ca numirea inlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru sa fie rezultatul unor proceduri corecte si al consultarilor Reactia completa a ambasadei SUA: In calitate de aliat NATO si .

Mark Gray: Situatia DNA va fi reflectata in raportul MCV. Nu comentam cazuri individuale

Situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata in raportul MCV care urmeaza sa fie publicat in luna decembrie, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene.

Prima reactie a SUA la scandalul din justitie: Este esential ca numirile la DNA sa fie ...

Ambasada SUA din Romania a emis o declaratie publica, in contextul scandalul demiterii procurorului Lucian Papici din functia de sef de sectie DNA, in care isi exprima admiratia si aprecierea pentru activitatea excelenta a lui Papici si a Marianei Alexandru - adjuncta sa. Ambasada SUA cere ca numirea inlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru sa fie rezultatul unor proceduri corecte si al consultarilor, astfel incat DNA sa continue sa fie condusa de procurorii cei mai .

Dan Nica: Vicepresedintele Comisiei Europene, Neelie Kroes va participa pe 30 octombrie in Romania la o dezbatere pe tema noilor reforme telecom din UE

Vicepresedintele Comisiei Europene, Neelie Kroes, a acceptat invitatia de a veni in Romania pe 30 octombrie 2013 si a participa la o dezbatere privind piata unica de telecomunicatii si noul pachet de reforme care ar urma sa fie adoptat pana atunci de Consiliul European, a declarat joi Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala. Desfiintarea taxelor pentru apelurile primite in roaming in cadrul UE de la 1 iulie 2014 este una dintre cele mai importante masuri propuse de Comisia Europeana.

Romania va cere Comisiei Europene o amanare de doi ani pentru reducerea poluarii termocentralelor

Romania va solicita Comisiei Europene CE) sa amane cu doi ani termenul pana la care termocentralele au obligatia de a reduce emisiile poluante, tinta fiind ratata din cauza lipsei fondurilor necesare, a declarat marti Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Joaquin Nunes De Almeida, director in cadrul Comisiei Europene: Avem un dialog continuu cu Romania pentru a imbunatati transparenta si pentru a stabiliza legislatia pe achizitii publice. Mai sunt multi pasi de facut, e nevoie de un plan de actiune

Sistemul de achizitii publice din Romania si Bulgaria se afla in atentia Comisiei Europene, a declarat directorul Directiei Generale de Achizitii Publice si Piata Interna, Joaquin Nunes De Almeida, la o dezbatere pe tema costurilor coruptiei in sistemul de achizitii publice in mai multe tari din UE organizata, marti, la Bruxelles de europarlamentarul Monica Macovei. In Romania avem un dialog continuu pe tema sistemului de achizitii publice pentru a imbunatati transparenta si pentru a stabiliza legislatia. Mai sunt multi pasi de facut, a mai spus Almeida. Potrivit acestuia, este nevoie de modelarea intregului sistem de control in Romania si Bulgaria precum si de un plan de actiune. Nota: Stire in curs de actualizare. Conferinta este in desfasurare.

Ministrul delegat pentru energie: Va trebui sa cerem Comisiei Europene amanarea cu inca doi ani a termenului pentru finalizarea investitiilor de mediu ale termocentralelor

Din punct de vedere investitional in domeniul energetic, Romania trebuie sa se axeze oe modernizarea termocentralelor, a declarat ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, in cadrul unui forum pe tema energiei. Acesta a mai spus ca Romania va solicita Comisiei Europene amanarea cu doi ani a termenului pana la care termocentralele au obligatia de finaliza investitiile de mediu in vederea emisiilor poluante. Motivul este lipsa fondurilor necesare.

Europol: Bande criminale din Romania vizeaza orase europene

Bande criminale din Romania vizeaza orase europene, unde se deplaseaza cu ajutorul unor curse low-cost pentru a comite infractiuni, dupa care se intorc acasa, a avertizat directorul Europol, Rob Wainwright.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )