Libnet.ro
UNICEF

18:30

Reactia comunitatii internationale la atacul terorist de la Barcelona, revendicat de Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Reactia comunitatii internationale la atacul terorist de la Barcelona, revendicat de Statul Islamic

Numerosi lideri politici au condamnat atacul terorist de la Barcelona, revendicat de organizatia extremista sunnita Statul Islamic si soldat cu cel putin 13 morti si peste 100 de raniti, relateaza AFP, potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

Chisinaul condamna atacul terorist de la Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau condamna atacul terorist din seara de joi, 17 august, din Barcelona, soldat cu aproape 15 morti si zeci de persoane ranite. Potrivit unui comunicat de presa al MAE, reprezentantii misiunii diplomatice ai Republicii Moldova la Madrid intreprind demersuri pe langa autoritatile locale pentru a verifica daca printre persoanele afectate se aflau cetateni moldoveni.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii.

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

Ministerul de Externe: Bilantul romanilor raniti in atacul terorist din Barcelona a fost revizuit la trei. Doi dintre cei trei romani au fost externati

Patru romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Ministerul de Externe: Bilantul romanilor raniti in atacul terorist din Barcelona a crescut la patru. Melescanu: Avem garantia ca, pana acum, niciun cetatean roman nu si-a pierdut viata

Patru romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar de 17 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona, potrivit El Pais. Alte surse locale afirma ca acesta are 18 ani. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas. 36 Moussa si Driss Oukabir sunt cetateni marocani, inregistrati la consulatul marocan din Girona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )