Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactia COSR la amanarea Jocurilor Olimpice

Online Sport Online Sport,
Reactia COSR la amanarea Jocurilor Olimpice

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a vorbit despre decizia amanarii cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. continuă pe Online Sport

CIO a decis amanarea Jocurilor Olimpice. Anuntul oficial se lasa asteptat

Un membru marcant al Comitetului International Olimpic a declarat ca decizia amanarii Jocurilor Olimpice de la Tokyo a fost deja luata.

Nadia Comaneci, reactie dupa amanarea Jocurilor Olimpice

Nadia Comaneci a reactionat dupa anuntul amanarii Jocurilor Olimpice.

Mesajul Nadiei Comaneci, dupa amanarea Jocurilor Olimpice in 2021

Fosta gimnasta Nadia Comaneci se numara printre cei care saluta decizia reprogramarii Jocurilor Olimpice de la Tokyo pentru anul viitor, in vara lui 2021.

Japonezii pregatesc amanarea Jocurilor Olimpice. Decizia oficiala in urmatoarele ore

Dupa ce la inceputul pandemiei au anuntat ca Jocurile Olimpice de Vara din acest an nu sunt puse in pericol, organizatorii japonezi au inmuiat discursul cu fiecare zi trecuta. Comitetul International Olimpic va anunta o hotarare in orele urmatoare, anunta Marca pe prima pagina.

BREAKING NEWS. CIO confirma amanarea Jocurilor Olimpice cu un an

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau ofic.

Marian Dragulescu, despre amanarea Jocurilor Olimpice 2020 din cauza pandemiei de coronavirus: Daca e in 2022 nu cred ca mai pot participa

In contextul in care aproape toate marile competitii sportive s-au anulat, ca masura de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a .

Coronavirus. Elisabeta Lipa, discurs transant despre amanarea Jocurilor Olimpice. Ce mail a primit

Cu sase participari la cel mai mare eveniment sportiv de pe planeta, intre 1984 si 2004, presedintele Federatiei Romane de Canotaj numara zilele pana la JO 2020 de la Tokyo.

Cele trei scenarii pentru amanarea Jocurilor Olimpice de Vara

In weekend s-a anuntat oficial din partea Comitetului Olimpic International CIO) ca Jocurile Olimpice de Vara 2020 24 iulie - 9 august) vor fi amanate. Se va sti intr-o luna de zile care va fi data exacta, dar din informatiile disponibile exista trei scenarii.

Reactia presedintelui COSR, dupa decizia amanarii Jocurilor Olimpice de laTokyo, editia 2020

Zvonurile potrivit carora Jocurile Olimpice 2020 se vor amana au fost confirmate, marti, cand s-a anuntat decizia oficiala in acest sens. in contextul dat, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a comentat situatia.

Cele mai puternice doua federatii olimpice din SUA cer amanarea Jocurilor de la Tokyo

Lumea este impartita in doua in dezbaterea daca trebuie sau nu amanate Jocurile Olimpice de la Tokyo 24 iulie - 9 august). Doua federatii olimpice de top din Statele Unite, de departe cea mai puternica natiune a intrecerilor olimpice de vara, au ales tabara si au cerut public amanarea startului pentru Tokyo 2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )