Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reactia eurodeputatilor romani la decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Reactia eurodeputatilor romani la decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau

Cutremurul politic produs la Chisinau in seara de marti, 19 iunie, prin decizia instantei de a nu valida mandatul de primar al lui Andrei Nastase, a produs reactii inclusiv din partea eurodeputatilor romani. continuă pe Adevărul

Reactia Ambasadei SUA la decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau: Este o evolutie ingrijoratoare

Amabasada SUA la Chisinau a emis un comunicat din presa miercuri, 20 iunie, unde anunta ca invalidarea neasteptata si netransparenta de ieri a alegerilor pentru primarul de Chisinau, in urma carora s-a determinat un invingator cert, este o evolutie ingrijoratoare, care continua si in prezent erodarea increderii cetatenilor moldoveni in procesul democratic.

PDM: Decizia instantei privind alegerile va putea fi evaluata dupa publicarea motivarii

Decizia instantei de judecata de a nu valida mandatul de primar al lui Andrei Nastase este una sensibila si trebuie evaluata prin prisma argumentelor juridice, pentru a intelege ce a stat la baza ei. Acest lucru va fi posibil in momentul in care va fi facuta publica motivarea. Cu un comentariu in acest sens a venit purtatorul de cuvant al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, pe o retea de socializare, transmite IPN.

Ion Ceban, despre decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau: Este incorecta in raport cu mine

Ex-candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a comentat hotararea instantei de a nu valida rezultatele alegerilor din Capitala. Potrivit lui, decizia este una surprinzatoare.

Valeriu Munteanu, dupa hotararea instantei de a nu valida alegerile:UE va taia toate finantarile

Vicepresedintele PL Valeriu Munteanu considera ca, odata cu decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau, Uniunea Europeana ar putea taia finantarile pentru Republica Moldova.

Anatol Salaru: Decizia de a nu valida mandatul lui Andrei Nastase este un abuz care arunca Moldova in afara statelor civilizate

Presedintele executiv al PUN, Anatol Salaru, si-a exprimat indignarea fata de decizia instantei de a nu valida alegerile din Chisinau. Potrivit lui, aceasta hotarare este un abuz absolut care arunca Republica Moldova in afara statelor civilizate, proiectand-o in categoria statelor de tip Turkmenistan.

VIDEO Ion Ceban: Socialistii nu au solicitat sa nu fie validate alegerile. Decizia instantei este incorecta si vom lupta pentru anularea ei

Fostul candidat la functia de primar de Chisinau din partea socialistilor, Ion Ceban, afirma ca formatiunea sa nu a solicitat sa nu fie validate alegerile. Potrivit lui, decizia instantei in acest sens este incorecta si vom lupta pentru anularea ei.

Cine este judecatoarea care a anulat alegerile din Chisinau: Doi ani de experienta, dintre care unul n concediu de maternitate

Rodica Berdilo, magistrata Judecatoriei Centru care a declarat, marti noaptea, invalide alegerile locale din Chisinau, are o experienta de putin peste 2 ani, o buna parte din acest timp fiind petrecut in concediul de maternitate, scrie cotidianul. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )