Libnet.ro
UNICEF

05:15

Reactia fabuloasa a hotelierilor din Bucuresti dupa ce Steaua a picat cu Manchester City in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
Reactia fabuloasa a hotelierilor din Bucuresti dupa ce Steaua a picat cu Manchester City in Liga Campionilor

Daca suporterii Stelei nu sunt prea incantati ca echipa lor va juca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor, hotelierii si proprietarii de pub-uri din Bucuresti exulta. Echipele. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Curtile scolilor din Bucuresti ar putea deveni spatii de sport, dupa incheierea cusurilor

Curtile scolilor si liceelor din Bucuresti vor putea fi folosite ca spatii de sport, dupa incheierea cursurilor, potrivit unui program pilot pe care Primaria Capitalei urmeaza sa il demareze.

Situatie grava in sanatate! Medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti ar putea sa nu mai asigure garzi (VIDEO)

Situatie grava in sanatate. De luni, medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti ar putea sa nu mai asigure garzi. Si asta pentru ca aproape jumatate din doctorii de aici nu au semnat contractele.

Astra, out din Europa, dupa un dezastruos 3-0 pe terenul danezilor de la FC Copenhaga

Astra a pierdut meciul retur jucat in deplasarea de la Copenhaga, scor 3-0, si a fost eliminata din Europa. Dupa un rezultat de egalitate, saptamana trecuta, la Giurgiu, 1-1, campioana.

Patru barbati din Bucuresti, retinuti dupa ce au oprit si injunghiat un tanar in trafic

Patru barbati au fost retinuti pentru tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii si linistii publice dupa ce au urmarit in trafic un om, l-au oprit si apoi l-au lovit cu cutitele, cu pumnii si cu picioarele, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, trimis redactiei.

Primarii din Bucuresti se revolta dupa ce BOR le-ar fi cerut bani pentru Catedrala Neamului: Nu avem. Cu 5 milioane fac trei gradinite

Dupa ce Biserica Ortodoxa le-a cerut primarilor de sector sa contribuie la terminarea constructiei Catedralei Mantuirii Neamului, o parte dintre acestia s-au revoltat. scrie b365. Edilul Sectorului.

GALERIE FOTO+VIDEO: Incendiu de vegetatie in spatele clubului Chaboo din Bucuresti

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, joi, in Capitala, in spatele clubului Chaboo. Nu au fost inregistrate victime, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Ploaia a facut ravagii pe litoral! Cum arata faleza din Costinesti dupa furtuna

Faleza din Costinesti a fost inundata, miercuri dupa-amiaza, in urma ploilor torentiale care au cazut pe litoral. Sistemul de canalizare nu a facut fata ruperii de nori, scrie cancan. ro. Foto:.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )