Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reactia Gabrielei Firea, dupa protestestul angajatilor STB: 10-15 persoane stimulate politic au creat un pic de atmosfera

Antena3 Antena3,
Reactia Gabrielei Firea, dupa protestestul angajatilor STB: 10-15 persoane stimulate politic au creat un pic de atmosfera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni, referindu-se la protestul unor angajati ai STB, nemultumiti ca vor fi relocati de la autobaza din Pipera, ca 10 - 15 salariati, stimulati politic, au creat un pic de atmosfera. continuă pe Antena3

Reactia Gabrielei Firea, dupa protestul angajatilor STB: 10-15 persoane stimulate politic au creat un pic de atmosfera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni, referindu-se la protestul unor angajati ai STB, nemultumiti ca vor fi relocati de la autobaza din Pipera, ca 10 - 15 salariati, stimulati politic, au creat un pic de atmosfera.

Traian Basescu, candidat la Primaria Capitalei? Ce spune liderul PMP despre posibilul rival al Gabrielei Firea

Liderul PMP Eugen Tomac a precizat vineri, potrivit Digi24, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, poate oferi oricand surprinza pe scena politica, in privinta primariei Capitalei. Traian Basescu, candidat la Primaria Capitalei? Din spusele acestuia orice este posibil, in privinta candidaturii. E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom .

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. imi vine sa plang

Alexandru Cumpanasu a avut prima reactie in ceea ce priveste rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei Macesanu nu se arata deloc impresionat de informatiile aflate. Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca Vai, saracul de el. Cum sa zic, aproape ca imi vine sa plang pentru Dinca. Va dati seama, un om .

Protest al angajatilor STB la Podul Pipera, nemultumiti ca vor fi relocati pentru constructia Spitalului Metropolitan

Cateva zeci de angajati ai Societatii de Transport Bucuresti STB) protesteaza luni la amiaza la Podul Pipera, nemultumiti ca Autobaza Pipera va fi relocata etapizat, in acelasi loc urmand sa fie construit Spitalul Metropolitan.

Reactie nervoasa a lui Firea dupa acuzatiile ministrului Finantelor: Va fi cutremur politic

Gabriela Firea afirma ca acuzatiile ministrului de Finante la adresa sa sunt niste aberatii, sustinand ca se autodenunta ca a folosit bugetul capitalei pentru oameni. Replica primarului vine dupa ce Florin Citu a acuzat-o ca a cheltuit in scop electoral bugetul Primariei. Nu mai petreceti, mancati, beti si stati prin curent si praf, in birourile ministeriale!, il ataca din start primarul pe ministru. Citu o acuza pe Firea ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral: Nu exista nicio diferenta intre Dragnea, Valcov, Teodorovici si Firea.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu ministrul Mediului: Ne-am propus sa fim mai drastici privind companiile de salubritate

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, dupa intrevederea avuta cu ministrul Mediului, Costel Alexe, ca si-au propus sa fie mai drastici in ceea ce priveste companiile de salubritate, care trebuie sa spele mai des strazile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )