Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reactia haioasa a lui Rafael Nadal atunci cand a vazut ca unul dintre jurnalisti a adormit la conferinta sa de presa: Nu este o zi foarte interesanta!

Antena3 Antena3,
Reactia haioasa a lui Rafael Nadal atunci cand a vazut ca unul dintre jurnalisti a adormit la conferinta sa de presa: Nu este o zi foarte interesanta!

Tenismenul Rafael Nadal a inceput sa rada fara oprire in timp ce se afla la conferinta sa de presa de la Australian Open, cand a observat ca unul dintre jurnalistii prezenti a adormit. Jurnalistul. continuă pe Antena3

VIDEO Rafael Nadal, asa cum nu poate fi vazut la conferinte - Reactia ibericului atunci cnd un jurnalist dadea semne ca a adormit

Oboseala ne ajunge pe toti intr-un moment, iar un turneu de Grand Slam inseamna un efort deosebit nu doar pentru jucatori, ci si pentru jurnalisti. Unul dintre ei a dat semne ca a cazut la datorie in timpul conferintei de presa a lui Rafael Nadal. Reactia ibericului a fost una pe masura.

Rafael Nadal, reactie FABULOASA cand un ziarist a ADORMIT la conferinta lui de presa (VIDEO)

Marele campion de tenis Rafael Nadal a avut o reactie fabuloasa in timpul unei conferinte de presa de la Australian Open. Unul dintre jurnalistii prezenti in sala a dat semne de oboseala, iar spaniolul l-a.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, debut cu dreptul la Melbourne - Meci de doua ore si 15 minute cu James Duckworth

Rafael Nadal a revenit in circuitul ATP dupa o pauza de luni bune, ibericul reusind sa treaca in primul tur de la Australian Open de James Duckworth. Nu a fost un meci usor, stilul romantic de tenis al australianului bazat pe multe veniri la fileu si inclusiv pe executii de genul serviciu-voleu) incomodandu-l in unele momente pe iberic. Dupa doua ore si 15 minute, Nadal s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )