Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Hertei Muller, dupa ce a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Glumiti? Nu stiam ca fac parte din Uniunea Scriitorilor

Hotnews Hotnews,
 Reactia Hertei Muller, dupa ce a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Glumiti? Nu stiam ca fac parte din Uniunea Scriitorilor

Herta Muller spune ca suspendarea sa din Uniunea Scriitorilor este un teatru absurd. intr-un raspuns la intrebarile HotNews. ro, scriitoarea laureata cu premiul Nobel pentru Literatura afirma urmatoarele: Glumiti? Nu stiam ca fac parte din Uniunea Scriitorilor din Romania. Nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa fac parte din Uniune si nimeni nu m-a anuntat ca sunt membru. Cand s-o fi intamplat asta? Si nu am primit niciodata vreo cerere sa platesc cotizatia. Vezi in articol raspunsul integral al Hertei Muller la intrebarile HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Reactia Hertei Muller dupa ce a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Un teatru absurd. Nici nu stiam ca fac parte din USR si nici nu vreau

Herta Muller, scriitoarea de origine romana, laureata a premiului Nobel pentru literatura, numeste un teatru absurd decizia de a fi suspendata din Uniunea Scriitorilor, pentru ca nu si-a platit cotizatia. Nu am stiut ca fac parte din Uniunea Scriitorilor din Romania. Nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa fac parte din Uniune si nimeni nu m-a anuntat ca sunt membru, a declarat Herta Muller pentru presa germana, citata de Digi24. ro.

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romnia pentru ca nu si-a platit cotizatia

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu si-a platit cotizatia de 150 de lei pe an, a confirmat pentru HotNews. ro presedintele USR, Nicolae Manolescu. Informatia a fost publicata initial de Libertatea. Este suspendata, asta inseamna ca nu are drept de vot, atata tot. in rest ea este membra, a spus Manolescu care a precizat ca Herta Muller ar fi spus ca nu o intereseaza Uniunea Scriitorilor.

Herta Muller, laureata a premiului Nobel, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Care este motivul (VIDEO)

Herta Muller, laureata a premiului Nobel pentru literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit niciodata cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

Nicolae Manolescu, dupa suspendarea Hertei Muller din Uniunea Scriitorilor: Sunt scriitori mai importanti care meritau Premiul Nobel. Ea scrie in germana in Germania (VIDEO)

Herta Muller, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

Scriitoarea Herta Muller, suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania USR) pentru ca nu si-a platit cotizatia anuala, in valoare de 150 de lei, informeaza Hotnews. Conform statutului USR, acest lucru inseamna ca scriitoarea pierde anumite drepturi de membru, cum ar fi ca nu poate vota la alegerile pentru presedintia uniunii.

Herta Muller, suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania. Motivul este de-a dreptul incredibil

Herta Muller a fost suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania, pentru neplata cotizatiei stabilita de Consiliul U. Herta Muller, care a fost laureata cu Premiul Nobel pentru.

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Timisoara, despre suspendarea Hertei Muller: Banuiesc ca ea nici nu stia ca e membra in filiala

Cornel Ungureanu, presedintele Filialei Timisoara a Uniunii Scriitorilor din Romania, a explicat pentru Adevarul cum a ajuns Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, sa fie membra fara ca ea sa stie.

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )