Libnet.ro
UNICEF

06:30

Reactia iPS Teodosie dupa ce s-a spus ca urmareste sa ajunga patriarh

Antena3 Antena3,
Reactia iPS Teodosie dupa ce s-a spus ca urmareste sa ajunga patriarh

La scurt timp dupa ce iPS Teodosie a reluat slujba de inviere, arhiepiscopul a devenit parte a unui zvon ce spunea ca acesta urmareste sa reinfiinteze Mitropolia Tomisului si sa urce in scaunul patriarhal. Cum a raspuns iPS Teodosie?. continuă pe Antena3

Ce spune iPS Teodosie despre zvonul ca urmareste sa ajunga patriarh

La scurt timp dupa ce iPS Teodosie a reluat slujba de inviere, arhiepiscopul a devenit parte a unui zvon ce spunea ca acesta urmareste sa reinfiinteze Mitropolia Tomisului si sa urce in scaunul patriarhal. Cum a raspuns iPS Teodosie?.

iPS Teodosie, umilit de un preot ortodox: E grav ca un ierarh condamna datoria statului de a-i ingriji pe credinciosi

Ioan-Florin Florescu, preot ortodox roman care slujeste in Scotia, critica ostentatia belicoasa de care da dovada iPS Teodosie si faptul ca, in locul unui discurs echilibrat, acesta toarna gaz pe foc ca sa-i inflameze si mai mult pe credinciosi. Slujba de inviere oficiata in reluare de Teodosie a fost boicotata si de credinciosi.

iPS Teodosie a impartasit cu aceeasi lingurita. Medic: Suntem pe un teren minat. Vorbim de o bomba cu ceas

Fara sa respecte nicio masura de distantare sociala, cu masca sau fara, sute de oameni s-au inghesuit, marti seara, sa ia Lumina Sfanta, la invierea cu repetitie organizata de iPS Teodosie.

VIDEO invierea 2.0 de la Constanta, boicotata de credinciosi. iPS Teodosie, huiduit: Esti Satana. Nu va e rusine sa faceti slujba de inviere a doua oara?

Constantenii au trait, in noaptea de marti spre miercuri 2627 mai), invierea in reluare. Desi iPS Teodosie sustinea ca oamenii i-au cerut sa faca aceasta slujba, realitatea a aratat ca foarte putini au iesit din case pentru a fi alaturi de pastorii lor.

Biserica Ortodoxa, despre invierea 2.0 oficiata de iPS Teodosie: Ceremonia adevarata a avut loc in noaptea de Pasti

Arhiepiscopia Tomisului si conducatorul sau, IPS Teodosie, vor oficia in aceasta seara o noua slujba de inviere, argumentand ca de Pasti credinciosii nu au putut participa. Decizia ierarhului - pe care internautii au numit-o invierea 2. 0 - a starnit discutii aprinse in spatiul public, dar si in Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR).

iPS Teodosie a oficiat slujba Odoveniei invierii si a impartit Lumina Sfanta credinciosilor: Slujba este asa cum scrie in carte, nu am inventat-o eu (FOTO, VIDEO)

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a oficiat, marti seara, slujba Odoveniei praznicului invierii in catedrala din Constanta, ritual savarsit intocmai celui din noaptea de Paste. Cateva sute de persoane au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )