Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reactia liderului PSD, dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor: De ce nu a atacat la CCR si demersul PNL de dublare a alocatiei?

Hotnews Hotnews,
 Reactia liderului PSD, dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor: De ce nu a atacat la CCR si demersul PNL de dublare a alocatiei?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza de cinism pe Ludovic Orban, sustinand ca inventeaza tot felul de scamatorii ca sa nu mareasca alocatiile copiilor. Reactia vine dupa ce premierul a anuntat luni ca PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor, intre care atacarea la Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

Trump flutura steagul american, dupa anuntul mortii unui general iranian

Presedintele SUA Donald Trump a afisat, pe Twitter, imaginea drapelului american, fara alte comentarii, la scurt timp dupa anuntul mortii generalului iranian Qassem Soleimani, in noaptea de joi spre vineri in timpul unui raid asupra unui convoi pe aeroportul din Bagdad.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Cum poate bloca PSD functionarea Guvernului Orban

In PSD s-a discutat scenariul paralizarii Guvernului Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )