Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reactia lui Barack Obama in cazul avionului rus doborat in Turcia

Antena3 Antena3,
Reactia lui Barack Obama in cazul avionului rus doborat in Turcia

Turcia are dreptul sa isi protejeze suveranitatea, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, referindu-se la doborarea avionului militar rus, pledand pentru dialog intre Ankara si Moscova, in scopul evitarii. continuă pe Antena3

Atentatele de la Paris: Francois Hollande se intalneste saptamana viitoare cu David Cameron, Barack Obama si Angela Merkel

Presedintele francez Francois Hollande si premierul britanic David Cameron se vor intalni luni la Paris pentru a discuta despre masuri antiteroriste dupa atentatul de la Paris si despre criza din Siria, a anuntat Palatul Elysee, potrivit AFP. Intalnirea va deschide o saptamana de schimburi diplomatice intense pentru Francois Hollande, care este asteptat marti la Washington de presedintele american Barack Obama, iar miercuri se va intalni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, mai scrie AFP.

Ce a declarat Traian Basescu despre doborarea avionului rus de Turcia

Presedintele partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat referitor la doborarea avionului rus de fortele turce ca Turcia a avut dreptate sa isi protejeze spatiul aerian.

Reactia lui Vladimir Putin, dupa doborarea avionului rus

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca doborarea avionului militar rus este o lovitura aplicata in spate de catre Ankara si va avea consecinte grave pentru relatiile Rusiei cu Turcia.

NATO, reuniune de urgenta dupa doborarea avionului rus de fortele turce

Alianta Nord-Atlantica a cerut o reuniune de urgenta pentru marti seara, dupa ce Turcia a doborat un avion de vanatoare al Rusiei, care s-a prabusit pe teritoriul Siriei.

Rebelii sirieni sustin ca au ucis unul dintre membrii echipajului avionului rus doborat

Un membru al echipajului avionului rus doborat marti in nordul Siriei a fost atins de focuri de arma rebele in timp ce incerca sa-si ghideze parasuta catre o zona aflata sub controlul trupelor guvernamentale,.

Vladimir Putin: Doborarea avionului rus va avea consecinte grave

Doborarea avionului militar rus este o lovitura aplicata in spate de catre Ankara si va avea consecinte grave pentru relatiile Rusiei cu Turcia, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )