Libnet.ro
UNICEF

19:31

Reactia lui Barack Obama dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Antena3 Antena3,
Reactia lui Barack Obama dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Fostul presedinte american Barack Obama califica drept o greseala decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din Acrodulde la Paris privind schimbarile climatice. in urma cu un an si jumatate. continuă pe Antena3

Fondatorul Tesla isi anunta plecarea din comitetul de consiliere a lui Donald Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris

Fondatorul companiilor Tesla si SpaceX, Elon Musk, a confirmat ca va pleca din comitetul de consiliere al guvernului american, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acodrul de la Paris.

Macron, atac subtil la adresa lui Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa facem planeta mareata din nou (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a catalogat drept o greseala retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Liderul de la Elysee a tinut sa sublinieze ca acest acord nu este.

Producatorii germani de automobile se tem ca vor pierde avantajul competitiv dupa retragerea SUA din acordul de la Paris

Puternica industrie germana de automobile afirma ca Europa va fi nevoita sa reevalueze standardele de mediu pentru a ramane competitiva, dupa ce Statele Unite au anuntat ca se retrag din acordul pentru climat de la Paris, relateaza Reuters.

Reactia organizatiei Greenpeace fata de retragerea SUA din Acordul Climatic de la Paris

Greenpeace International acuza decizia presedintelui Trump de a abandona Acordul Climatic de la Paris, decizie care va costa SUA pozitia globala de leadership si partea sa de beneficii economice de pe urma.

Replica lui Macron dupa ce Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris: Make the planet great again

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. El si-a rostit declaratia in limba franceza, dar a transmis si un mesaj in.

Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice a scos oamenii in strada. Sute de persoane au protestat joi in fata Casei Albe dupa.

Elon Musk, fondatorul SpaceX, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul climatic: Renunti la tratatul de la Paris, renunt si eu la orice colaborare cu tine

Elon Musk, CEO Tesla si SpaceX, a renuntat la doua dintre consiliile consultative de afaceri cu Donald Trump dupa ce presedintele american a anuntat ca va scoate SUA din a Acordul climatic de la.

Este o greseala, acordul nu e renegociabil

Presedintele Frantei Emmanuel Macron a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, a precizat ca acordul nu este renegociabil si i-a invitat pe oamenii de stiinta, pe inginerii si pe antreprenorii americani sa vina in Franta pentru a lucra impreuna in vederea gasirii unor solutii concrete pentru mediu, potrivit surselor din presa.

Hillary Clinton considera retragerea SUA din acordul de la Paris o greseala istorica

Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, considera ca este o greseala imensa iesirea SUA din acordul de la Paris privind schimbarile.

VIDEO Proteste in fata Casei Albe dupa anuntul privind retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Cateva sute de oameni au protestat joi in fata Casei Albe dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, semnat de aproape 200 de tari la finalul anului 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )