Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Carmen Iohannis dupa ce Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis sa-si retraga copilul de la scoala

Antena3 Antena3,
 Reactia lui Carmen Iohannis dupa ce Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis sa-si retraga copilul de la scoala

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, se declara impotriva 'scolii acasa', sustinand ca este in beneficiul copilului sa invete intr-o. continuă pe Antena3

Dana Nalbaru si Dragos Bucur si-au retras fiica de la scoala: Sistemul de invatamant este depasit de vremurile in care traim

Cantareata Dana Nalbaru si actorul Dragos Bucur au luat decizia sa o retraga de la scoala pe fiica lor Sofia, in varsta de noua ani, pentru a urma sistemul home schooling invatat de acasa).

S-au suparat pe scoala clasica romaneasca! Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis ca fiica lor sa invete in sistem home schooling

Educatie, pregatire si vocatie - acesta este drumul pe care l-au ales pentru fata lor Dana Nalbaru si Dragos Bucur.

Nu suntem fiinte izolate, suntem fiinte sociale. Carmen Iohannis intervine in scandalul iscat de Dana Nalbaru cu privire la sistemul de invatamant home school

Anuntul facut de Dana Nalbaru in aceasta saptamana cu privire la modul in care vrea ca fetita sa sa invete, precizand ca vrea sa o retraga de la scoala si sa o.

Am retras-o pe Sofia de la scoala. De tot. Dana Nalbaru, decizie in cazul fiicei. Ne-am lovit de prejudecati

Dana Nalbaru impreuna cu sotul ei, Dragos Bucur, au hotarat ca fiica lor in varsta de 9 ani sa nu mai mearga la scoala, ci urmeaza sa invete in sistem home schooling.

Dana Nalbaru si-a retras fata de la scoala. A procedat corect? Parerile sunt impartite!

Dana Nalbaru si-a retras fata de la scoala. Fetita urmeaza sa invedete doar acasa, fara a mai frecventa clasele alaturi de ceilalti colegi. Decizia artistei este controversata, iar parerile sunt impartite! .

Dana Nalbaru a luat o decizie radicala. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta

Decizie radicala luata de Dana Nalbaru, fosta membra HI-Q. Artista a decis sa isi retraga definitiv fiica de la scoala. Am retras-o pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete.

Carmen Iohannis a facut furori la Media Music Awards

Imbracata elegant ca de obicei si intr-o tinuta ca pentru o seara de iesit la concert in aer liber, Carmen Iohannis a ajuns la Media Music Awards la putin timp dupa ce au debutat recitalurile.

Agenda incarcata pentru Prima Doamna: Carmen Iohannis va juca tenis la turneul Sibiu Open

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, va juca tenis la turneul Sibiu Open, de duminica dupa-amiaza, potrivit hotnews. ro. Aceasta va aparea pe terenul de zgura alaturi de copiii care se.

Carmen Iohannis a intrat pe teren la turneul de tenis Sibiu Open, pentru a promova sportul (VIDEO)

Daca presedintele Iohannis este accidentat Detalii AICI), Prima Doamna este intr-o forma fizica de zile mari! O dovedesc imaginile de la turneul de tenis Sibiu Open, unde Carmen Iohannis a intrat pe teren,.

Carmen Iohannis surprinde din nou: Prima Doamna, plimbare cu masina decapotabila alaturi de elevele sale (VIDEO, FOTO)

La nicio sapamana de la inceperea anului scolar, elevii Primei Doamne s-au bucurat de o altfel de ora de dirigentie. Acestia au fost fost condusi CU DECAPOTABILA chiar de catre Carmen Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )