Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Antena3 Antena3,
Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Cristian Tudor Popescu a comentat, luni, victoria Simonei Halep din finala turneului WTA de la Roma, dupa ce Karolina Pliskova a abandonat in setul 2. Potrivit jurnalistului, Pliskova a avut o stare de sanatate vizibil proasta si nu intelege de ce a mai intrat pe teren. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, poveste-soc cu Simona Halep: Mi-a dat fiori

Gazetarul a inceput analiza victoriei Simonei Halep la Roma cu o poveste din urma cu 4 ani, de la complexul Stejarii, din Bucuresti. Cristian Tudor Popescu a rememorat lunile in care jucatoarea noastra se temea ca.

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit mare secret al Simonei Halep, dupa calificarea in finala turneului de la Roma

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a trecut in semifinale de Garbine Muguruza 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4. Romanca o va intalni, luni, in ultimul act, pe invingatoarea din.

CTP o sfatuieste pe Simona Halep, dupa marlaniile haterilor de pe net: Eu sunt superstitios

Ca de obicei, Cristian Tudor Popescu urmareste cu maxim interes meciurile Simonei Halep. Dupa succesul de la Roma, gazetarul, comentatorul sportiv si analistul CTP, i-a oferit un sfat fostului lider.

CTP, reactia perfecta dupa victoria Simonei Halep de la Roma: I-au explodat la picioare

A doua jucatoare a lumii si principala favorita la castigarea turneului de la Roma a trecut de Dayana Yastremska in optimi. Reactia lui CTP dupa victoria Simonei Halep este una cum nu se putea mai frumoasa! Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa victoria lui Halep O noua victorie pentru Simona Halep. Aceasta s-a calificat in .

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )