Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reactia lui Gabriel Oprea la demisia lui Maior: SRI l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut pana acum

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Gabriel Oprea la demisia lui Maior: SRI l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut pana acum

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, il lauda pe directorul demisionar al Serviciului Roman de Informatii SRI) si apreciaza, totodata, ca eficacitatea SRI in apararea romanilor a crescut din 2006. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea: Demisia lui Maior, finalul celui mai bun mandat avut de un director al unui serviciu de informatii din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat, prin intermediul unei declaratii de presa, ca demisia lui George Maior de la conducerea SRI reprezinta finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al.

Gabriel Oprea despre demisia lui George Maior: SRI a pierdut cel mai bun director

Demisia lui George Maior inseamna finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al unui serviciu de informatii din Romania, afirma ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala. Rolul pe care George Maior l-a avut in procesul de modernizare a Serviciului este recunoscut de toti liderii politici, fie de la Putere, fie din Opozitie, dar si de toti partenerii nostri internationali, apreciaza viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Oprea: Demisia lui Maior, finalul celui mai bun mandat. Sper ca SRI sa continue drumul pe care se afla

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri, ca demisia lui George Maior inseamna finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al unui serviciu de informatii, precizand ca spera ca.

Alegerile partiale din Sapanta stau in semnaturile lui Gabriel Oprea si Victor Ponta

Anul 2015 ar trebui sa aduca alegeri partiale in localitatea maramureseana Sapanta. Data organizarii acestora depinde de cat de repede se vor misca viceprim-ministrul Gabriel Oprea si Premierul Victor Ponta.

Ivan, atac la Gabriel Oprea: UNPR ne santajeaza

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca PSD este santajat de UNPR, amintind de liderul formatiunii Gabriel Oprea care a spus ca ii va sustine pe social-democrati doar daca Victor Ponta ramane in fruntea Guvernului.

Subiectele Zilei: Interviul care a provocat demisia sefului SRI. George Maior; Cum a inceput genocidul evreilor in Romania; Legile Big Brother pe intelesul tuturor: cum a vrut SRI sa devina o superputere; Condamnare grava la CEDO pentru Romania

Guvernul condamnatilor. Un premier, un vicepremier si o duzina de ministri au fost trimisi la inchisoare in ultimii ani. Atunci cand cineva. Primul test serios pentru Iohannis: numirea sefilor SRI si SIE. Dupa mai bine de opt ani petrecuti in fruntea Serviciului Roman de Informatii.

Victor Ponta, pe Twitter: Toata aprecierea pentru reforma realizata de George Maior. SRI sa nu revina sub control politic!

Victor Ponta a comentat pe Twitter demisia lui George Maior, afirmand ca apreciaza reforma din ultimii 8 ani realizata de acesta si ca Serviciul Roman de Informatii nu trebuie sa revina sub control politic.

George Maior: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat ieri seara, in cadrul unui interviu la un post de televiziune, ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment, potrivit HotNews.

George Maior: SRI nu s-a implicat in filajul de la Paris al Elenei Udrea sub nicio forma (VIDEO)

SRI nu a fost implicat in scandalul fotografierii Elenei Udrea si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, la cumparaturi, la Paris. Afirmatia ii apartine sefului serviciului, George Maior, care a precizat ca i-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )