Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactia lui Gabriel Oprea dupa aparitia imaginilor de la sediul PSD. Cum a ajuns din nou in conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Reactia lui Gabriel Oprea dupa aparitia imaginilor de la sediul PSD. Cum a ajuns din nou in conducerea PSD

Gabriel Oprea reactioneaza dupa aparitia imaginilor de aseara de la sediul PSD. in exclusivitate pentru Antena 3, fostul ministrul de Interne spune ca a fost invitat chiar de Viorica Dancila dupa ce UNPR a. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, atac dur dupa aparitia lui Gabriel Oprea la sediul PSD

Gabriel Oprea a intrat din nou pe usa PSD. Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost vazut la sediul PSD in timp ce se astepta marele anunt al rezultatelor aleger.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Firea iese la atac: o critica pe Dancila ca l-a adus pe Gabriel Oprea in PSD. Chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei?

Gabriela Firea reactioneaza dur dupa anuntul lui Dancila, care a explicat prezenta lui Gabriel Oprea la sediul PSD in aseara alegerilor prezidentiale prin faptul ca acesta este vicepresedinte in Comitetul Executiv al PSD,din pozitia de lider sindical. Resping ferm ideea ca as fi stiut asa ceva. Nu ne putem reforma printr-o minciuna, spune Firea.

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Viorica Dancila: Gabriel Oprea este vicepresedinte al PSD

Controversatul Gabriel Oprea a revenit in sanul PSD, fiind prezent duminica seara in sediul central al partidului din Kiseleff. Misterul a fost lamurit de Dancila: Am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu cel al militarilor in rezerva, iar liderii sindicatelor fac parte din CEx. Toti au functia de vicepresedinti in CEx. Au drept de vot. Sunt 5 sindicate, sunt 5 lideri.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa intoarcerea sa in PSD: Nu am venit la ciolan, am venit la greu

Gabriel Oprea a revenit in sanul Partidului Social Democrat PSD), iar in acest sens le-a facut deja o vizita surpriza colegilor de partid. Dupa ce alegerile prezidentiale au fost incheiate, iar Klaus Iohannis a avut o victorie in fata candidatei PSD, Viorica Dancila, in cadrul partidului au fost facute anumite schimbari. Gabriel Oprea, prima reactie .

Cum justifica Gabriel Oprea intoarcerea in PSD

Dupa ce reintoarcerea lui Gabriel Oprea in conducerea PSD a provocat un val de nemultumiri printre liderii social-democrati, fostul lider al UNPR justifica intr-o postare pe Facebook revenirea sa in randurile so.

Gabriel Oprea, despre revenirea in PSD: Nu am venit la ciolan. Am venit la greu, sa ajut

Dupa ce mai multi lideri PSD au criticat revenirea in partid a lui Gabriel Oprea si numirea acestuia in functia de vicepresedinte, acesta a venit cu explicatii, subliniind ca a fost invitat, si ca nu si-a fortat intrarea. Oprea mai subliniaza ca nu am venit la ciolan, ci a venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici.

UPDATE Firea, vehementa impotriva cooptarii lui Gabriel Oprea in conducerea PSD: Un gest sfidator. Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei? Fifor ii da dreptate

La nici 12 ore dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD, Gabriela Firea se delimiteaza de aceasta decizie pe care o considera un gest sfidator.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )