Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reactia lui Iohannis dupa interventia brutala a Jandarmeriei

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Iohannis dupa interventia brutala a Jandarmeriei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat dur pe pe contul sau de Facebook, condamnand interventia puternic disproportionata a Jandarmeriei, din Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Iohannis: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei. Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm interventia brutala a Jandarmeriei la protestul de vineri. Ministrul de Interne trebuie sa dea explicatii, a punctat seful statului. Iohannis a insistat ca este de c.

Acuzatii INCENDIARE dupa interventia in forta a JANDARMERIEI: Gaze lacrimogene date la ordinul lui DRAGNEA

Senatorul PNL Alina Gorghiu lanseaa acuzatii grave la adresa Guvernului dupa interventia in forta a jandarmeriei, precizand ca banii penetru investitii au fost bagati in tunuri cu apa, gaze lacrimogene,.

Reactie a presedintelui Klaus Iohannis: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata/ Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii

Presedintele Klaus Iohannis condamna interventia brutala a Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei. intr-un mesaj transmis vineri seara pe Facebook, seful statului spune ca violenta nu este acceptabila, indiferent de optiunile politice, si considera interventia jandarmilor puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata. El cere ministrului de interne Carmen Dan sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )