Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactia lui Kim Clijsters dupa ce a pierdut si al doilea meci de la revenirea in tenis

Hotnews Hotnews,
 Reactia lui Kim Clijsters dupa ce a pierdut si al doilea meci de la revenirea in tenis

Kim Clijsters a fost invinsa si in al doilea sau meci de la revenirea in circuitul WTA. Belgianca a cedat in fata britanicei Johanna Konta, in primul tur la Monterrey, dar este optimista in ceea ce priveste jocul sau. Fostul lider mondial a declarat ca a servit mai bine decat in confruntarea cu Garbine Muguruza de la Dubai) si continua sa isi imbunatateasca jocul pentru perioada urmatoare. continuă pe Hotnews

Reactia lui Kim Clijsters dupa ce a pierdut si al doilea meci de la revenirea in tenis

Kim Clijsters a fost invinsa si in al doilea sau meci de la revenirea in circuitul WTA. Belgianca a cedat in fata britanicei Johanna Konta, in primul tur la Monterrey, dar este optimista in ceea ce priveste jocul sau. Fostul lider mondial a declarat ca a servit mai bine decat in confruntarea cu Garbine Muguruza de la Dubai) si continua sa isi imbunatateasca jocul pentru perioada urmatoare.

Kim Clijsters la a doua infrangere in circuitul WTA

Revenita in competitie la Dubai, Kim Clijsters a pierdut al doilea sau meci in circui .

Reactia lui Quique Setien dupa esecul din primul El Clasico al carierei - Este momentul sa felicitam adversarul

Quique Setien a pierdut primul El Clasico al carierei, Barcelona fiind invinsa cu 2-0 de Real Madrid, pe Santiago Bernabeu. Antrenorul catalanilor a recunoscut superioritatea madrilenilor, dar considera ca infrangerea echipei sale nu afecteaza lupta la titlu.

VIDEO WTA Monterrey: Kim Clijsters si Victoria Azarenka, eliminate in primul tur; Elina Svitolina, in optimi (Rezultatele zilei)

Kim Clijsters si Victoria Azarenka, foste ocupante ale locului 1 WTA, au parasit turneul de la Monterrey Mexic) inca din prima runda. Elina Svitolina, principala favorita a competitiei, s-a calificat fara emotii in optimi.

WTA Monterrey: Kim Clijsters, eliminata in prima runda

Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters, fosta numarul unu mondial, a fost eliminata in primul tu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2815 seconds )