Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Antena3 Antena3,
Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca nu stie despre poza postata pe Facebook, in care este imortalizat fumand in unul dintre birourile din Guvern. continuă pe Antena3

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook.

Citu: Un scenariu pe care l-am luat in calcul este cresterea cu 10% a pensiilor Reactia lui Orban

Pensiile ar putea creste cu doar 10% din septembrie si nu cu 40% asa cum era prevazut. Este un scenariu pe care l-am luat in calcul, am calculat impactul si riscurile aferente, alaturi de un alt scenariu il voi prezenta guvernului si vom lua o decizie, a declarat joi ministrul Finantelor, Florin Citu. Premierul Ludovic Orban a evitat sa comenteze declaratiile lui Citu, precizand ca o decizie in privinta majorarii pensiilor va fi luata in functie de raportul la sase luni si prognoza economica pentru perioada urmatoare.

ADVERTORIAL Greseli frecvente pe care este important sa le eviti atunci cand alegi un nume de domeniu pentru afacera ta online

A lansa o afacere in mediul online este in prezent un lucru cat se poate de simplu daca avem in vedere faptul ca serviciile web sunt mai raspandite ca niciodata, iar numarul companiilor care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii a crescut exponential.

Care este cea mai mare teama a romanilor pentru perioada urmatoare

Raspandirea infectiei cu coronavirus e un motiv de ingrijorare pentru toti, insa oamenii vad si alte efecte negative ale acestei pandemii care ii pot afecta pe termen lung.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )