Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactia lui Traian Basescu in urma rezultatului referendumului: E;ecul a dovedit ca tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Traian Basescu in urma rezultatului referendumului: E;ecul a dovedit ca tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris duminica seara pe Facebook, dupa ce s-au aflat cifrele privind prezenta la votul referendumului ca romanii si-au luat singur diploma de maturitate europeana, si explicand ca populatia a dovedit ca votul ei nu poate fi controlat de catre BOR sau PSD. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Esecul referendumului a dovedit ca tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris duminica seara pe Facebook, dupa ce s-au aflat cifrele privind prezenta la votul referendumului ca romanii si-au luat singur diploma de maturitate europeana, si explicand ca populatia a dovedit ca votul ei nu poate fi controlat de catre BOR sau PSD.

Traian Basescu: Esecul referendumului a dovedit ca tandemul BOR-PSD nu poate controla votul popular

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris duminica seara pe Facebook, dupa ce s-au aflat cifrele privind prezenta la votul referendumului, ca romanii si-au luat singuri diploma de maturitate europeana, iar populatia a dovedit ca votul ei nu poate fi controlat de catre BOR sau PSD.

Reactia lui Marian Godina in urma esecului referendumului

Politistul Marian Godina a reactionat duminica seara pe Facebook in urma esecului referendumului, spunand ca la nicio nunta la care am fost nu am vazut vreodata doi homosexuali tinandu-se in brate, de mana sau sarutandu-se.

Traian Basescu si Eugen Tomac vor vota la referendum: Cand se vor prezenta la urne liderii PMP

Liderii PMP, Traian Basescu si Eugen Tomac, au anuntat ca se vor prezenta la vot la referendumul pentru definirea familiei. Astfel, potrivit unui comunicat de presa, senatorul Traian Basescu va merge la.

Adevarul Live, ora 20.00. Anatol Salaru, despre rolul lui Traian Basescu in alegerile parlamentare de la Chisinau

Presedinele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, este invitatul de luni, 8 octombrie, ora 20. 00, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Ex-ministrul Apararii va vorbi despre probabilitatea ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, sub o forma sau alta, sa fie implicat in procesul electoral de la Chisinau in contextul alegerilor din 24 februarie 2019.

Traian Basescu: Romanii le-au dat Preafericitului Daniel si Preacondamnatului Dragnea o lectie usturatoare prin neparticipare la vot

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca romanii si-au luat singuri diploma de maturitate europeana prin neprezentarea in numar mare la referendumul privind redefinirea familiei. intr-o postare pe.

Traian Basescu a votat la referendum: Incident in sectia de votare la plecarea fostului presedinte(VIDEO)

Traian Basescu a votat sambata dimineata la referendumul pentru redefinirea familiei. Fostul presedinte s-a prezentat la o sectie de votare de la liceul Jean Monnet, din Capitala, impreuna cu sotia sa, Maria.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Incident cu Traian Basescu, la sectia de votare: A refuzat. Prostia nu poate sa deranjeze

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat la sectia de votare de la liceul Jean Monett, in jurul orei 11:00. Unul dintre Un domn care citea o carte a refuzat sa dea mana cu mine, probabil era un pe.

Incident in sectia unde a votat Traian Basescu. Un PSD-ist inrait a refuzat sa dea mana cu fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a votat la o sectie organizata in Liceul Jean Monnet. Dupa vot, fostul sef de stat a mers sa dea mana cu cei din comisie, dar unul dintre membri a refuzat sa intinda mana, acesta fiind catalogat PSD-ist inrait.

Traian Basescu, despre legea offshore: ALDE este cu lobby-ul companiilor petroliere, PSD impotriva investitorilor deoarece nu s-a finalizat plimbarea lui Dragnea prin SUA si castigator o sa iasa Gazprom (VIDEO)

Traian Basescu a criticat, in direct pentru B1TV, felul in care se negociaza proiectul legii offshore in Parlament, afirmand ca niciunul nu se uita dupa interesul Romaniei ci sunt manati de alte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )