Libnet.ro
UNICEF

06:30

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni

Antena3 Antena3,
Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o reactie sarcastica dupa decizia instantei supreme de a-l achita pe fostul premier Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni. intrebat ce inseamna aceasta . continuă pe Antena3

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Ponta: intrebati la Cotroceni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o reactie sarcastica dupa decizia instantei supreme de a-l achita pe fostul premier Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari. intrebat ce inseamna aceasta.

Radu Banciu, dupa achitarea lui Ponta: Asta nu inseamna ca este un om imaculat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie de a il achita pe Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari. Ponta si.

Codrin Stefanescu sare la gatul presedintelui, dupa achitarea lui Ponta: Iohannis va trebui sa raspunda

Achitarea lui Victor Ponta in dosarul Turceni- Rovinari a produs un adevarat cutremur pe scena politica si a dat prilejul la noi atacuri la adresa DNA. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, nu a.

Alina Gorghiu solicita demisia lui Tudorel Toader

Senatorul PNL Alina Gorghiu cere demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, dupa dezbaterea din plenul Senatului, unde Toader a avut o prezenta jenanta si nu a raspuns la intrebari, informeaza News. ro. Gorghiu spune ca ministrul Justitiei a subliniat gresit ca recomandarile GRECO nu sunt obligatorii.

GRECO i raspunde lui Tudorel Toader: Nu suntem grup consultativ. Tarile membre trebuie sa se supuna recomandarilor si sa le implementeze n totalitate. Romnia nu e o exceptie

Grupul Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) i-a raspuns ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a sustinut miercuri, in plenul Senatului, ca recomandarile facute de GRECO in raportul de evaluare privind Romania sunt orientative, facultative. Regulile noastre sunt clare. Romania nu e o exceptie, avertizeaza GRECO.

GRECO ii raspunde lui Tudorel Toader: Romania trebuie sa se supuna recomandarilor din raport

Grupul Statelor impotriva Coruptiei GRECO) i-a raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce ministrul Justitiei a pus joi sub indoiala profesionalismul expertilor care au realizat raportul in care criticau.

GRECO catre Tudorel Toader: Recomandarile noastre NU sunt optionale

Grupul Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) ii raspunde ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a sustinut, miercuri, in plenul Senatului, ca raportul privind Romania nu a fost realizat in intregime de.

Tudorel Toader, reactie incredibila dupa valul de achitari

Mesaj incredibil transmis de ministrul justitiei presedintelui Klaus Iohannis in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA. intrebat de achitarea fostului premier Victor Ponta in dosarul Rovinari-.

Tudorel Toader, reactie prompta in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA

Mesaj incredibil transmis de ministrul justitiei presedintelui Klaus Iohannis in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA. intrebat de achitarea fostului premier Victor Ponta in dosarul Rovinari-.

Tudorel Toader, despre loviturile incasate de DNA: intrebati tot la Cotroceni!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza, vineri, dupa achitarea fostului sau coleg de la CCR Toni Grebla. intrebati tot la Cotroceni!, a fost prima reactie a lui Tudorel Toader, aluzie la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )