Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia ministrului Sanatatii in cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: Este destul de ciudat

Adevărul Adevărul,
Reactia ministrului Sanatatii in cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: Este destul de ciudat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca inspectorii Directiei de Sanatate Publica Dambovita fac verificari in cazul bebelusului care a decedat la Spitalul Judetean din Targoviste. continuă pe Adevărul

Reactie a ministrului Sanatatii la cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: Cazul este, din punctul meu de vedere, destul de ciudat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca inspectorii Directiei de Sanatate Publica Dambovita fac verificari in cazul bebelusului care a decedat la Spitalul Judetean din Targoviste.

Sorina Pintea, despre cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: E destul de ciudat

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Dambovita fac joi verificari in cazul bebelusului care a decedat la Spitalul Judetean din Targoviste, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Inspector.

Rezidentii de la Spitalul de Urgenta Craiova, pusi sa-si plateasca mesele. Reactia ministrului Sanatatii

Conducerea Spitalului de Urgenta Craiova a postat un anunt la sediul institutiei si postat pe Facebook, potrivit caruia medicii rezidenti nu mai beneficiaza de hrana gratuita de la inceputul lunii ianuarie. Referitor la acest anunt, ministrul.

Rasturnare de situatie in cazul brutei care a snopit in bataie o barmanita in Timisoara. Cine e de fapt barbatul

Tanarul care a talharit marti, in plina zi, o barmanita de la un bar cu pacanele din Timisoara a mai facut puscarie pentru furturi din locuinte. Acasa era asteptat de copii si de sotie, care era.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )