Libnet.ro
UNICEF

19:15

Reactia Olgutei Vasilescu dupa achitarea lui Tariceanu: Cine plateste pentru perioada in care a fost demonizat?

Antena3 Antena3,
Reactia Olgutei Vasilescu dupa achitarea lui Tariceanu: Cine plateste pentru perioada in care a fost demonizat?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a spus marti, dupa ce a aflat ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost achitat, ca nimeni nu va plati faptul ca a fost tarat prin procese atata. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dupa achitarea lui Tariceanu: Ce se intampla cu cei care acuza fara probe?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa decizia Instantei Supreme de achitare a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa. Ponta,.

Ministru PSD, reactie furibunda dupa achitarea lui Calin Popescu Tariceanu: Cine plateste pentru toata perioada in care a fost demonizat?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat marti, dupa anuntul achitarii lui Calin popescu Tariceanu in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa. Calin Popescu Tariceanu.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa achitarea in dosarul in care e acuzat de marturie mincinoasa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat, marti, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat marturie mincinoasa. Totodata, instanta a.

Florin Iordache, despre achitarea lui Tariceanu: Un semn de normalitate

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a reactionat dupaachitarea, in prima instanta, a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care a fost acuzat de.

Reactia lui Kovesi dupa demisia sefului DNA Ploiesti: Lucian Onea a cerut eliberarea din functie pentru a nu afecta credibilitatea institutiei

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce procurorul Lucian Onea a demisionat de la conducerea unitatii de elita DNA Ploiesti. Potrivit unui comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )