Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reactia politistului Marian Godina cu privire la accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu

Adevărul Adevărul,
Reactia politistului Marian Godina cu privire la accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu

Politistul Marian Godina explica, intr-o analiza a accidentului rutier din 26 decembrie, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu, soldat cu doi morti, motivele pentru care opinia publica se gandeste la musamalizare. continuă pe Adevărul

Reactia lui Marian Godina, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Ce spune despre ipoteza musamalizarii

Marian Godina a reactionat dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu si in care si-au pierdut viata doua persoane. intr-o postare pe blogul personal, politistul a explicat de ce oamenii cred ca s-a incercat musamalizarea cazului. Marian Godina, despre accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu Ura fata .

Godina, dupa accidentul in care a fost implicat Chitoiu: Ura fata de politicieni si increderea scazuta in Politie dau nastere la scenarii Politia nu vine cu explicatii clare si sta si incaseaza cuminte

Marian Godina a explicat motivele pentru care, dupa parerea sa, opinia publica se gandeste la musamalizare in cazul accidentului in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu si soldat cu doi morti.

VIDEO Posesorul de BMW care acuza Politia Teleorman de abuz. Verdictul lui Marian Godina: Este o manipulare

Un sofer a inregistrat un echipaj de Politie Rutiera care il amendase pentru ca ii lipsea placuta de inmatriculare din fata, iar el a cerut ca in procesul-verbal sa se consemneze faptul ca a refuzat sa dea agentului de circulatie spaga.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

Dosar penal dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Fostul ministru ar fi cel care a patruns pe contrasens

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, in urma caruia au murit doua persoane. Masina condusa de secretarul general al ALDE ar fi patruns pe contrasens, scrie Mediafax. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Ce se intampla cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viata. Anunt neasteptat

Vestile legate de starea de sanatate a lui Michael Schumacher nu au fost foarte multe, in ultimii ani. Cunoscutul pilot de curse a suferit leziuni foarte grave, in zona capului, dupa ce a s-a lovit de o stanca atunci cand se afla la schi in Alpii francezi. A urmat o lunga perioada in care starea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )