Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reactia PSD dupa ce BEC a respins candidatura USR PLUS la europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Reactia PSD dupa ce BEC a respins candidatura USR PLUS la europarlamentare

PSD solicita USR si PLUS sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta, dupa ce Alianta USR-PLUS nu s-a putut inscrie pentru alegerile europarlamentare. PSD se intreaba cum ar fi guvernata Romania de catre cei de la USR si PLUS daca nu sunt in stare nici macar sa-si inregistreze propriile partide, asa cum prevede legea. continuă pe Adevărul

PSD, dupa ce BEC a respins inregistrarea aliantei USR-PLUS: Sa nu mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta

PSD, transmite, pe pagina de Facebook a formatiunii, dupa ce BEC a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, ca cele doua partide trebuie sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta. Postarea este insotita de o imagine cu celebrii comici Stan si Bran.

PSD, dupa ce BEC a respins inregistrarea aliantei USR-PLUS: Sa nu mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta

PSD, transmite, pe pagina de Facebook a formatiunii, dupa ce BEC a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, ca cele doua partide trebuie sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta. Postarea este insotita de o imagine cu celebrii comici Stan si Bran.

BEC a respins candidatura Aliantei USR-PLUS la europarlamentare. Care e motivul. Barna si Ciolos acuza: Decizie politica la presiunea lui Dragnea

Biroul Electoral Central BEC) a respins azi cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivul: Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice. Este o decizie politica luata la presiunile regimului corupt instaurat de Liviu Dragnea in Romania, acuza cei doi lideri ai Aliantei.

Surse: Cine sunt membrii BEC care au votat impotriva Aliantei USR-PLUS. Balanta a fost inclinata de judecatori, nu de politruci

Biroul Electoral Central BEC) este format din 16 membri: 5 judecatori alesi prin tragere la sorti, 3 reprezentanti ai Autoritatii Electorale Permanente AEP) si 8 reprezentanti ai partidelor care au cel putin un europarlamentar. Cei cinci judecatori au votat impotriva aliantei USR-PLUS, au confirmat pentru Adevarul surse participante la sedinta. Au votat in favoarea aliantei doar reprezentantii PNL, PLUS, PRO Romania si un vicepresedinte AEP.

Ciolos: Decizia BEC de respingere a Aliantei USR-PLUS e impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, califica decizia Biroului Electoral Central de a respinge inregistrarea aliantei cu USR ca fiind impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii.

OFICIAL. BEC explica de ce a respins alianta USR-PLUS: Cererea, formulata de Barna si Ciolos, desi ei nu au calitatea de reprezentanti ai celor doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia prin care a respins protocolul de constituire a aliantei dintre USR si PLUS. Motivul invocat de BEC este acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos au formulat cererea de.

Surse: Cine sunt membrii BEC care au votat impotriva Aliantei USR-PLUS. Balanta a fost inclinata de judecatori

Biroul Electoral Central BEC) este format din 16 membri: 5 judecatori alesi prin tragere la sorti, 3 reprezentanti ai Autoritatii Electorale Permanente AEP) si 8 reprezentanti ai partidelor care au cel putin un europarlamentar.

De ce a respins BEC candidatura aliantei USR-PLUS pentru euroalegeri

Dacian Ciolos si Dan Barna au ratat startul pentru alegerile europarlamentare. Alianta USR-PLUS e la un pas sa se destrame chiar inainte de campania electorala. Doar Curtea Suprema mai poate intoarce lucrurile.

Presiune politica? Aliantei USR-PLUS i se respinge candidatura la europarlamentare

Biroul Electoral Central a respins candidatura Aliantei USR-PLUS la europarlamentare. Liderii celor doua formatiuni sustin ca vor contesta decizia si vorbesc despre presiuni politice. Biroul Electoral Central BEC) a respins joi cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivul: Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca [] .

UPDATE BEC respinge inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare: Vom merge mai departe chiar daca USR si PLUS vor fi nevoite sa candideze separat / Dan Barna: Se incearca sa fim scosi din procesul electoral

Biroul Electoral Central a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, potrivit unui comunicat al Aliantei. Pretextul BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice, precizeaza sursa citata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )