Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia sefei DIICOT dupa aparitia fotografiilor in care apare alaturi de Udrea

România Liberă România Liberă,
Reactia sefei DIICOT dupa aparitia fotografiilor in care apare alaturi de Udrea

Sefa DIICOT, Alina Bica, a reactionat joi, prin intermediul unui comunicat de presa transmis de institutie, la aparitia fotografiilor cu ea si Elena Udrea, la cumparaturi la Paris. Aceasta a sesizat CSM pentru a verifica site-ul care a publicat fotografiile care ii afecteaza reputatia profesionala. continuă pe România Liberă

Prima reactie a CSM dupa aparitia fotografiilor cu Alina Bica si Elena Udrea la Paris

Conducerea CSM a luat la cunostinta de semnalarile din presa cu privire la deplasarea sefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, si va analiza situatia, urmand sa stabileasca daca se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CSM, Daniela Pantazi.

Sinteza Zilei: Elena Udrea, 3 zile la Paris si in noiembrie 2013. Vezi reactia sefei DIICOT la fotografiile aparute in presa

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, mai multe informatii despre vizitele de lux ale Elenei Udrea la Paris, dar si un dialog intre reporterii Antena 3 cu reprezentantii hotelului.

Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

Jurnalistul Adelin Petrisor de la TVR a publicat pe blogul personal o inregistrare audio in care sefa DIICOT, Alina Bica, are o reactie nervoasa cu privire la fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea intr-o excursie la Paris.

Adelin Petrisor publica, pe blog, reactia Alinei Bica, dupa ce a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile cu Elena Udrea: Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?

Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?.

Radu Tudor, despre imaginile cu Elena Udrea si sefa DIICOT: Singura consecinta normala este demisia imediata a Alinei Bica

Consecinta normala, legala si democratica dupa aparitia fotografiilor cu Elena Udrea si sefa DIICOT la Paris ar trebui sa fie demisia imediata a Alinei Bica, considera jurnalistul Radu Tudor. De 10 ani de.

Elena Udrea condamna filajul serviciilor secrete, dupa aparitia unor fotografii cu ea si cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )