Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactia sefei UNJR, dupa dezvaluirile lui Iorga Moraru. Doamna procuror sa spuna public care a fost...

B1 B1,
Reactia sefei UNJR, dupa dezvaluirile lui Iorga Moraru. Doamna procuror sa spuna public care a fost...

Scandalul provocat de dezvaluirile lui Vlad Cosma privind modul in care se fabricau dosare la DNA Ploiesti ia amploare. Mai mult, procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a acuzat-o pe sefa DNA, Laura Codruta. continuă pe B1

Reactia sefei UNJR, dupa dezvaluirile lui Iorga Moraru. Doamna procuror sa spuna public care a fost...

Scandalul provocat de dezvaluirile lui Vlad Cosma privind modul in care se fabricau dosare la DNA Ploiesti ia amploare. Mai mult, procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a acuzat-o pe sefa DNA, Laura Codruta.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Mihaielei Iorga Moraru: in ce moment s-a discutat in coalitie despre propunerea Danei Girbovan la ministerul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, cu referire la dezvaluirile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, ca eventuala solicitare de grabite a unui dosar, despre care a vorbit aceasta, reprezinta .

Declaratiile pe larg FACUTE de Iorga Moraru. Acuzatii EXPLOZIVE la adresa lui Kovesi

Procuroarea Iorga Moraru a acuzat-o pe Laura Codruta Kovesi ca aceasta i-a cerut sa iasa cu un dosar al unui fost ministru ce ar fi urmat sa fie numit pentru pozitia de premier. Conform procuroarei, daca.

Dan Chitic: Procurorul Iorga Moraru confirma sustinerile noastre

Avocatul Dan Chitic confirma afirmatiile procurorului Mihaela Iorga Moraru, invitata la Antena 3. Ac.

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

Explicatiile DNA Ploiesti, dupa dezvaluirile facute la Antena 3: Am fost avertizati de persoane din anturajul familiei Cosma ca vor urma atacuri in presa

Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti a tinut o conferinta de presa in care a vorbit despre dezvaluirile facute, la Antena 3, de fostul deputat Vlad Cosma, care a facut publice inregistrari in care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )