Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Reactia Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Cincinnati

Simona Halep a fost numai un zambet dupa ultimul punct al meciului castigat, sambata seara, in fata Arynei Sabalenka din Belarus in semifinala de la Cincinnati. continuă pe Online Sport

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati: Am avut noroc

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati. Tenismena a spus ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren intr-un moment critic si ceea ce i-a spus a ambitionat-o foarte mult sa.

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in sferturi la Cincinnati: Nu a fost usor sa joci pe o astfel de vreme

Simona Halep a vorbit despre victoria din optimile turneului de al Cincinnati obtinuta in fata australiencei Ashleigh Barty. Lidera clasamentului WTA spune ca a intalnit o adversara dificila si s-a declarat.

Simona Halep, dupa calificarea n semifinale la Cincinnati: Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Simt ca refuz sa pierd

Liderul WTA Simona Halep a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Cincinnati, ca are o atitudine buna, alearga pentru fiecare minge si refuza sa piarda, ceea ce ii da putere sa mearga mai departe.

Halep, sincera dupa calificarea in finala de la Cincinnati. Cineva mi-a spus: Simona, ai noroc!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati, la capatul unui meci dur cu Aryna Sabalenka, din Belarus.

PRIMELE declaratii ale Simonei Halep dupa VICTORIA de la Cincinnati: Nimeni nu se astepta la asa ceva...

Simona Halep a declarat, vineri noapte, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati,ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren in acel moment critic si i-a spus cum sa.

Adversara Simonei Halep, dupa ce a fost invinsa de aceasta: De ce ea ia totul?

Arina Sabalenka a avut o prima reactie in urma meciului cu Simona Halep din semifinalele turneului de la Cincinnati. Tenismena spune ca toate mingile pe care le trimitea veneau inapoi. Stiu ca am fost.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Aryna Sabalenka (dupa ora 23:00) / Meciul pentru calificarea n finala

Pentru un loc in marea finala a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Aryna Sabalenka Belarus, locul 34 WTA). Confruntarea dintre cele doua jucatoare este programata a treia pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 23:00 ora Romaniei).

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 21:00) / Halep lupta pentru al patrulea trofeu din acest sezon

Aflata pentru al doilea an consecutiv in ultimul act al turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) va lupta pentru trofeu cu olandeza Kiki Bertens 17 WTA). Finala competitiei din Ohio este programata de la ora 21:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )