Libnet.ro
UNICEF

10:00

REACTIA SOCANTA a Gabrielei Cristea dupa ce Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune: Like...

B1 B1,
REACTIA SOCANTA a Gabrielei Cristea dupa ce Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune: Like...

Dupa ce s-a aflat ca Bianca Dragusanu a fost inlocuita la emisiune, Gabriela Cristea nu a vrut sa faca niciun comentariu, desi fanii au agasat-o pe retelele de socializare, parand chiar neinteresata de. continuă pe B1

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune TV!

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune! Vedeta a incheiat contractul pe care il avea cu postul de televiziune Kanal D. Bianca Dragusanu era prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine, dar, odata cu.

S-a terminat: Cu cine este iNLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea...

Iata ca nu e de ajuns sa fii frumoasa, blonda si pe val! Dupa nici un an, Bianca Dragusanu paraseste emisiunea Te vreau langa mine, pe care o prezenta la Kanal D, iar potrivitClick!.

Ce salariu lua Bianca Dragusanu pentru emisiunea pe care a prezentat-o. Suma este uriasa

Bianca Dragusanu este istorie pentru emisiunea Te vreau langa mine, dupa ce a incheiat conturile cu Kanal D. La doar cateva ore distanta de anuntul despartirii, a fost facut public si salariul pe.

Bomba in showbiz: Un barbat celebru este indragostit pana peste cap de Bianca Dragusanu. Care este noua cucerire a blondei (VIDEO)

Bomba in showbiz. Se pare ca Bianca Dragusanu a mai bifat o cucerire. De data aceasta este vorba despre celebrul designer Philipp Plein, cel care s-a iubit in trecut si cu Madalina Ghenea. Bianca se pare ca.

Bianca Dragusanu pleaca de la Kanal D. Va fi inlocuita de Andreea Mantea!

Postul de televiziune Kanal D se pregateste intens pentru grila noua, care va fi lansata in toama, asadar apar si multe schimbari. Andreea Mantea este noua prezentatoare a emisiunii Te vreau langa mine, in locul Biancai Dragusanu. Bruneta focoasa este in vacanta si a facut primele declaratii despre noul ei job.

Bianca Dragusanu si postul Kanal D au incheiat colaborarea

Bianca Dragusanu 36 de ani) nu va mai aparea la Kanal D, unde a prezentat pana de curand show-ul Te vreau langa mine. Ea va fi inlocuita de o alta vedeta a postului turcesc.

Bianca Dragusanu si postul Kanal D au incheiat colaborarea: care sunt motivele si cine o va inlocui

Bianca Dragusanu 36 de ani) nu va mai aparea la Kanal D, unde a prezentat pana de curand show-ul Te vreau langa mine. Ea va fi inlocuita de o alta vedeta a postului turcesc.

Bianca Dragusanu, LOVITURA de gratie din partea Kanal D: LA REVEDERE! Ce va face acum diva pusa pe tusa

Colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D si prezentatoarea Bianca Dragusanu s-a incheiat odata cu finalul sezonului Te vreau langa mine din acest an. Frumoasa prezentatoare are un business de succes.

E oficial! Ea o inlocuieste pe Bianca Dragusanu pe micul ecran

E oficial! A fost anuntata inlocuitoarea Biancai Dragusanu, la Kanal D. Din toamna emisiunea Te vreau langa mine va fi prezentata de. Citeste continuarea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )