Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia unui barbat care isi vede sotia pentru prima data dupa ce s-a trezit din anestezie: Esti o bomboana pentru ochii mei (VIDEO)

B1 B1,
Reactia unui barbat care isi vede sotia pentru prima data dupa ce s-a trezit din anestezie: Esti o bomboana pentru ochii mei (VIDEO)

Jason Mortensen s-a reindragostit pentru prima data de sotia sa, Candice, dupa ce s-a trezit din anestezie in urma unei operatii de hernie, relateaza DailyMail. Americanul, care avea multa. continuă pe B1

Avocat: cinci din tablourile furate de la Rotterdam au fost date unui barbat

Cinci dintre tablourile furate de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam au fost predate de mama lui Radu Dogaru, Olga Dogaru, unui barbat, a spus marti, dupa termenul de la Judecatoria Sectorului 3, avocatul Catalin.

Un barbat care a avut multe femei este satul de sex?

Cum sa te porti cu un barbat ce a mai fost insurat, Ce lucruri spui la bautura? si Daca mananci pe fuga slabesti? sunt doar o parte dintre intrebarile saptamanii, alaturi de cateva raspunsuri din partea redactiei :).

Monica Macovei: Oprescu trebuie sa isi dea demisia pentru ca 6 ani nu a facut nimic.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, sustine ca primarul general Sorin Oprescu si toti politicienii USL care il sprijina ar trebui sa isi dea demisia din functiile publice. Oprescu trebuie sa isi dea demisia din functia de primar pentru ca 6 ani nu a facut nimic pentru a preveni uciderea lui Ionut si ranirea altor oameni de cainii maidanezi. Oprescu a spus dupa doua zile de la uciderea lui Ionut: Iertati-ne pe toti. Asta inseamna recunoasterea vinovatiei, dar si lasitatea lui Oprescu care .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )