Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reactia WTA, dupa jocul impresionant al lui Jaqueline Cristian in duelul cu Sofia Kenin

Adevărul Adevărul,
Reactia WTA, dupa jocul impresionant al lui Jaqueline Cristian in duelul cu Sofia Kenin

Jaqueline Cristian 162 WTA) si-a oprit parcursul in optimile de finala de la Lyon, insa a facut o impresie foarte buna, jucand de la egal la egal cu campioana de la Australian Open, Sofia Kenin 5 WTA). continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Lyon: Jaqueline Cristian, eliminata de Sofia Kenin dupa ce a avut minge de meci

Jaqueline Cristian 174 WTA) a aratat un tenis incantator in confruntarea cu Sofia Kenin 5 WTA), principala favorita, din optimile turneului de la Lyon. Romanca a castigat la tie-break primul set si a avut minge de meci la 5-3 in actul al doilea. Campioana ultimei editii de la Australian Open si-a adjudecat apoi urmatoarele patru game-uri din mansa secunda si s-a impus si in decisiv. A fost 6-75), 7-5, 6-4 pentru Kenin, dupa o lupta de doua ore si 31 de minute.

WTA Lyon: Sofia Kenin s-a calificat in optimi Duel cu Jaqueline Cristian

Sofia Kenin 5 WTA, principala favorita) s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de la Lyon. Americanca s-a impus, scor 6-4, 6-3, in fata Vitaliei Diatchenko Rusia, 107 WTA), dupa o ora si 25 de minute de joc.

Sofia Kenin, impresionata de Jaqueline Cristian, care a fost aproape sa o elimine din turneul de la Lyon

Sofia Kenin 5 WTA) a reusit cu greu sa se califice in sferturile de finala de la Lyon, la finele unui meci dificil cu Jaqueline Cristian 162 WTA), americanca avand cuvinte de lauda la adresa romancei.

Jaqueline Cristian, o surpriza placuta: romanca a tinut piept favoritei de la Lyon, cedand la finele unui meci intens

Jaqueline Cristian este una dintre revelatiile turneului WTA de Lyon, avand o evolutie laudabila, in optimile de finala, in duelul cu americanca Sofia Kenin.

Jaqueline Cristian trece de primul tur la Lyon

Jucatoarea Jaqueline Cristian s-a calificat, luni, in optimile turneului WTA de la Lyon, dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Duel de gala pentru Jaqueline Cristian, cu proaspata castigatoare de la Australian Open. Ora meciului de la Lyon

Jaqueline Cristian, in varsta de 21 de ani, are parte de cel mai tare duel al carierei, joi dupa-amiaza, de la ora 16. 00, impotriva campioanei de la Australian Open, Sofia Kenin, in optimile turneului de la Lyon.

Romancele se fac remarcate la Lyon: Jaqueline Cristian zboara dupa debutul in Fed Cup, iar Irina Bara a obtinut una dintre victoriile carierei

Jauqueline Cristian si Irina Bara au reusit, luni, la Lyon, primele lor victorii ale sezonului intr-un turneu WTA. Ambele tricolore au pornit din calificari, obtinand acolo cate doua victorii in minimum de seturi, iar confirmarea a venit si in turul inaugural de pe tabloul principal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )