Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie DURA a Elenei Udrea, dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: De maine ma ocup sa...(FOTO)

B1 B1,
Reactie DURA a Elenei Udrea, dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: De maine ma ocup sa...(FOTO)

Dupa ce a fost fotografiata intr-un restaurant in Costa Rica, Elena Udrea a reactionat dur. Aceasta le-a transmis ironic celor care o critica faptul ca ar fi putut publica poze singura, in fiecare zi, daca. continuă pe B1

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a fost fotografiata in Costa Rica alaturi de Alina Bica

Imagini incendiare cu Elena Udrea si Alina Bica. Fotografii cu cele doua, foste varfuri de influenta in politica si justitia din Romania, au fost publicate pe Facebook. Disparute din tara de saptamani int.

Elena Udrea, primele declaratii dupa aparitia fotografiilor din Costa Rica: Aici totul este foarte scump

Elena Udrea a declarat, luni seara, ca traiul in Costa Rica este unul extrem de scump, mancarea fiind de 3-4 ori ori mai scumpa ca in tara noastra, iar convorbirile telefonice sunt si mai scumpe. Fostul.

Udrea, reactie dura dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: in lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii au gasit ce sa share-uiasca

Elena Udrea a comentat in termeni duri, pe contul ei de Facebook, aparitia pozelor cu ea si cu Alina Bica, afirmand ca in lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa share-uiasca si anuntand ca se va ocupa sa faca un raport in imagini al prezentei ei in Costa Rica.

Elena Udrea a reactionat la aparitia pozelor cu ea si Alina Bica: In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa share-uiasca

Elena Udrea a reactionat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia pozelor cu ea si Alina Bica, postate pe Facebook de un roman care sustine ca acestea au fost facute in Costa Rica: In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa 'share-uiasca'. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului, a scris Udrea.

Trump, reactie DURA dupa amenintarile NUCLEARE ale RUSIEI: Suntem pregatiti pentru UN ATAC

Liderul de la Kremlin a atras atentia joi ca armata Rusiei are o racheta care poate atinge orice zona din lume, impotriva careia sistemele antibalistice instalate de SUA sunt inutile. Replica presedintelui.

Ce face iubitul Elenei Udrea cand ea e plecata in Costa Rica? Avem imagini cu Adrian Alexandrov facandu-si de cap, la ceas de seara

Lena Udrea, insarcinata cu gemeni, este, momentan, plecata din tara, preferand sa isi petreaca timpul in Costa Rica, locul in care, cu siguranta, a scapat de bataile de cap pe care i le-ar fi provocat.

Fenomenul astronomic unic care a produs aparitia Stelei din Betleem

Steaua din Betleem, simbolul biblic care i-a ghidat pe magi spre ieslea in care s-a nascut Iisus, i-a uimit timp de sute de ani pe cercetatori. Potrivit unui nou studiu, evenimentul din anul 6 i. Hr. a fost de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )