Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactie dura a unui fermier, dupa ce a aflat ca mai are de platit o taxa: Cat ne vom mai lasa calcati in picioare?

Antena3 Antena3,
Reactie dura a unui fermier, dupa ce a aflat ca mai are de platit o taxa: Cat ne vom mai lasa calcati in picioare?

Un fermier din Alba a descoperit cu surprindere ca trebuie sa plateasca o taxa pentru ca animalele pe care le detine sa poata bea apa din vai sau rauri. Liviu Crisan spune ca trebuie sa plateasca in. continuă pe Antena3

Reactia unui fermier care a aflat ca trebuie sa plateasca taxa de adapat animalele: Cat ne vom mai lasa calcati in picioare?

Un fermier din Alba a descoperit cu surprindere ca trebuie sa plateasca o taxa pentru ca animalele pe care le detine sa poata bea apa din vai sau rauri. Liviu Crisan spune ca trebuie sa plateasca in total 3. 500 de lei.

A aflat ca are cancer in timp ce alapta. Mesajul dureros al unei mame: Sunt disperata, nu vreau sa creasca copilasul meu fara mama!

Mariana are 40 de ani si a aflat ca are cancer in timp ce isi alapta fetita. Toate problemele au inceput in februarie 2016, cand a fost diagnosticata cu TBC. La doar zece zile de la.

Amazon, in centrul unui scandal dupa ce au fost puse in vanzare ornamente de Craciun cu imagini de la Auschwitz

Amazon a retras de pe platforma sa mai multe produse prezentate drept ornamente de Craciun care reprezentau imagini de la Auschwitz. Decizia a fost luata dupa ce Muzeul memorial din Polonia a cerut in repetate randuri acest lucru, acuzand compania de lipsa totala de respect.

Donald Trump, la un pas de fi vizat de o ancheta penala.Ce optiuni mai are presedintele american pentru a se apara

Membri democrati ai CamereiReprezentantilor a Statelor Uniteintentioneaza sa initieze o ancheta penalasaptamana aceasta pe numele lui Donald Trumpdupa mai multe saptamani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )