Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ca o reactie la gafele europarlamentarului Maria Grapini, a fost creata unealta online care iti grapinizeaza textele

B1 B1,
Ca o reactie la gafele europarlamentarului Maria Grapini, a fost creata unealta online care iti grapinizeaza textele

Ca o reactie la numeroasele gafe ale europarlamentarului Maria Grapini, cativa internauti au creat un site care iti grapinizeaza textele scrise corect. Grapinizer. com ofera posibilitatea de a introduce. continuă pe B1

Maria Grapini, IRONIZATA pe Internet. Cum isi grapinizeaza internautii textele

Europarlamentarul Maria Grapini este ironizata pe Internet din cauza greselilor gramaticale pe care le face frecvent in mesajele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Internautii au creat un site numit GRAPINIzer, care transforma textele scrise corect in unele asemanatoare cu cele postate de Grapini, cu greseli gramaticale hilare.

Maria Grapini refuza ajutorul voluntar al studentilor: Eu sunt om politic, si indiferent ce as posta ,o parte a presei ar gasi ce comenta. imi asum .

Maria Grapini, in incercarile domniei sale de a ura prietenilor de pe Facebook zi buna sau la multi ani, europarlamentarul nu inceteaza sa uimeasca cu greselile de scriere, vocabular sau.

Maria Grapini vorbeste despre flori: infrumusetesc casa, schimba aspectul si starea de spirit

In incercarile domniei sale de a ura prietenilor de pe Facebook zi buna sau la multi ani, europarlamentarul Maria Grapini ne-a obisnuit cu greselile de scriere, vocabular sau gramatica. in mesajul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )