Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactie INEDITA a lui Barack Obama dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite

B1 B1,
Reactie INEDITA a lui Barack Obama dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite

Donald Trump a fost ales presedintele Statelor Unite, el devenind cel de al 45-lea sef de stat al Americii. Reactiile nu au inceput sa apara, iar daca dezamagirea a fost mare in tabara. continuă pe B1

Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, ii transmite felicitari lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al presedintelui SUA, Barack Obama, un sustinator declarat al lui Donald Trump, i-a transmis felicitari miercuri viitorului lider de la Casa Alba.

Reactii politice dupa ce Donald Trump a fost ales noul presedinte al SUA. Iohannis l-a felicitat. Basescu: Dupa Brexit, SUAexit. Este o surpriza!

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare lui Donald Trump pentru a-l felicita pentru alegerea sa in functia de presedinte al SUA. Fostul presedinte Traian Basescu nu se astepta ca Donald Trump sa o invinga pe contracandidata sa, Hillary Clinton, rezultatul fiind prea mult pentru anchilozata Europa.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump si si-a exprimat admiratia fata de campania solida pe care republicanul a desfasurat-o in intreaga tara

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru triumful in alegerile prezidentiale si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington.

Rezultate alegeri SUA 2016. Barack Obama l-a felicitat telefonic pe Donald Trump si l-a invitat la Casa Alba

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington, preluat de agentiile internationale de presa.

Radu Banciu, dupa alegerile prezidentiale din Statele Unite: Iliescu a ajuns sa il ingroape si pe Barack Obama. L-a pus deocamdata la cutie in sifonier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre castigarea alegerilor prezidentiale in Statele Unite de catre Donald Trump si a comentat ironic faptul.

Barack Obama promite un transfer pasnic de putere: Nu suntem mai intai democrati sau mai intai republicani, suntem mai intai americani, toti vrem ce este cele mai bine pentru aceasta tara (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a tinut miercuri o conferinta de presa in care a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte si a promit ca va face un trasfer pasnic de.

Alegerile prezidentiale din SUA. Mostenirea lasata de Barack Obama succesorului sau: Un cont de Twitter urmarit de 11 milioane de persoane

Presedintele american Barack Obama i-a promis succesorului sau, fie ca va fi democrata Hillary Clinton sau republicanul Donald Trump, ca ii va lasa contul sau de Twitter, care este urmarit de 11 milioane de persoane.

Echipa republicana i-a interzis lui Donald Trump sa intre pe Twitter, ca sa nu lanseze vreun mesaj controversat inainte de ziua alegerilor

Echipa de campanie republicana i-a interzis candidatului Donald Trump sa utilizeze Twitter in ultimele zile inaintea scrutinului prezidential, situatia fiind o tema de amuzament pentru presedintele Barack Obama.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )