Libnet.ro
UNICEF

17:16

Reactii ale presei internationale dupa alegerile din Romania FAZ: Victorie clara a coalitiei lui Ponta; Le Figaro: Romania: victorie mare a coalitiei; El Pais: Sondajele de opinie dau o majoritate absoluta a prim-ministrului Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
Reactii ale presei internationale dupa alegerile din Romania FAZ: Victorie clara a coalitiei lui Ponta; Le Figaro: Romania: victorie mare a coalitiei; El Pais: Sondajele de opinie dau o majoritate absoluta a prim-ministrului Victor Ponta

Imediat dupa anuntarea exit-pollurilor de la alegerile generale presa internationala a publicat primele reactii. Coalitia de centru-stanga a premierului Victor Ponta este de asteptat sa castige alegerile generale din Romania. Dar va trebui sa imparta puterea cu domnul Basescu, al carui mandat se incheie in 2014, noteaza BBC. El Pais scrie ca mesajul premierului Victor Ponta imediat dupa alegeri este un semn foarte clar al pacii cu Bruxelles-ul, cu care s-a confruntat in vara. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Reactii ale presei din Romania dupa alegerile parlamentare; Reportaj de la sediul ARD: cum au trait liderii PDL dezamagirea votului; Sefii fotbalului romanesc pregatesc inca un blat. Unul mare de tot; Cele 20 de zile decisive de dupa ale

Mungiu: Noul val din cinematografia romana exista datorita Cannes-ului. Regizorul Cristian Mungiu a acordat un interviu prestigioasei publicatii New York Times, in care a. Record si ARTE MARTIALE. Adevarul despre TESTOASELE NINJA. Patru luptatori antrenati de maestrul Splinter, un intelept sobolan, locuiesc in canalele din.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Romanii nu se mai regasesc in partidele traditionale

Presa internationala scrie despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca.

Agentiile de presa, despre alegerile din Romania: Victorie larga a coalitiei aflata la putere

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand.

BBC despre alegerile din Romania: Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua instabilitate politica si ar putea ameninta un acord crucial cu FMI

Sectiile de votare s-au deschis in Romania, unde astazi se desfasoara alegerile parlamentare, scrie BBC intr-un articol dedicat acestui eveniment. Rezultatul scrutinului ar putea declansa o noua instabilitate politica, in conditiile in care Romania negociaza un acord de imprumut vital cu Fondul Monetar International, noteaza BBC.

Swoboda: Sper ca Traian Basescu va accepta alegerile din Romania

Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, a postat pe Twitter un mesaj prin care isi exprima speranta ca Traian Basescu sa accepte rezultatul alegerilor din.

Cum comenteaza presa internationala ALEGERILE PARLAMENTARE: Ce se va intampla pe viitor nu este clar inca

Presa internationala dedica spatii largi alegerilor din Romania, prezentand rezultatele exit-poll-urilor si comentand posibilele urmari ale acestui scrutin, dominat clar de coalitia guvernamentala de centru-stanga, scrie Mediafax.

Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Alegerile parlamentare din Romania sunt tratate pe larg in articole de analiza de catre principalele agentii de presa internationale. Agentia France Presse scrie astazi ca o coabitare cu presedintele Traian Basescu promite sa fie furtunoasa, dar mentioneaza ca o criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie, aflata pe locul al doilea in UE in topul celor mai sarace state. Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua runda a luptei pentru putere . ) si ar putea complica negocierile cu FMI pentru un nou acord, scrie si Reuters.

Alegerile parlamentare din Romania, supravegheate de OSCE.

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa OSCE) va monitoriza alegerile parlamentare din Romania, dupa scandalul izbucnit in urma rezultatelor referendumului, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Observatorii OSCE sunt trimisi, de regula, in tarile unde exista suspiciunea ca nu se pot organiza alegeri libere. Astfel, conform comunicatului, in Romania vor veni 25 de observatori care vor supraveghea indeaproape procesul electoral, iar luni, 10 decembrie, va fi organizata o .

EXCLUSIV RL: Alegerile parlamentare din Romania, SUPRAVEGHEATE de OSCE. ...

Romania libera l-a contactat telefonic pe reprezentantul OSCE pentru alegerile parlamentare, Andreas Baker, care a explicat ca institutia va observa procesul electoral din Romania nu pentru ca exista suspiciuni de frauda, ci pentru ca Romania este un stat european care si-a asumat niste principii democratice. Pe de alta parte, Andreas Baker a evitat sa nominalizeze judetele in care vor exista observatori OSCE si nu a precizat nici numarul exact de observatori. De ce OSCE va observa alegerile .

Asociatia Secular - Umanista din Romania cere primariilor si consilierilor locali sa refuze cererile Patriarhiei Romane de finatare a Catedralei Mantuirii Neamului.

Asociatia Secular - Umanista din Romania ASUR) cere primariilor si consilierilor locali sa refuze cerereile Patriarhiei Romane de finatare a Catedralei Mantuirii Neamului. HotNews. ro a scris saptamana trecuta despre faptul ca Arhiepiscopia Romana a cerut mai multor primarii din Romania donatii de peste un milion de euro fiecare pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, informatia fiind confirmata de primarii din Pitesti si Giurgiu. Deocamdata administratiile locale nu au luat o decizie cu privire la suma pe care o vor dona Bisericii, hotararea urmand sa fie luata la inceputul anului 2013, o data cu aprobarea bugetelor locale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )