Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactii coplesitoare dupa prima repetitie a romanilor la Eurovision 2018: show-ul a fost complet schimbat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Reactii coplesitoare dupa prima repetitie a romanilor la Eurovision 2018: show-ul a fost complet schimbat VIDEO

The Humans, trupa ce reprezinta Romania la Eurovision 2018, a avut prima repetitie pe scena din Lisabona, unde se desfasoara editia din acest an a concursului, iar reactiile au fost coplesitoare. continuă pe Adevărul

Cum a decurs prima repetitie de la Lisabona a trupei The Humans, reprezentanta Romaniei de la Eurovision

Trupa The Humans, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2018, se afla la Lisabona, acolo unde ieri au urcat pe scena pentru prima repetitie si unde va avea loc marea finala a concursului. Cristinei.

Cine sunt expertii romani care vor nota concurentii Eurovision 2018

Alexandra Cepraga si Gabriel Cotabita sunt doi dintre membrii juriului Romaniei in concursul Eurovision 2018, avand misiunea de a nota prestatia artistilor din a doua semifinala, dar si a finalistilor.

Eurovision 2018. Cristina Caramarcu, solista The Humans, inainte de inceperea repetitiilor in Lisabona: Pe majoritatea haterilor incep sa ii transform in fani

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care va reprezenta Romania la Eurovision 2018, a vorbit pentru Adevarul despre ultimele emotiile dinaintea competitiei, despre cei care le-au criticat piesa in mediu online, despre cum au fost primiti de public in turneul de promovare si a dezvaluit care este favoritul ei dintre tarile participante.

Eurovision 2018. Trupa The Humans, reprezentanta Romaniei, urca pe scena pentru prima repetitie

Trupa The Humans, reprezentanta Romaniei la Eurovision, urmeaza sa urce astazi pe scena, la Lisabona, pentru prima repretitie a concursului. Membrii trupei The Humans au ajuns in Portugalia si sunt.

Reactii dure dupa ce Real Madrid a fost ajutata nca o data de arbitri - E aceeasi poveste mereu: Real a jucat din nou n 12

Real Madrid s-a calificat, pentru a treia oara consecutiv, in finala Champions League, dupa ce a trecut in semifinale de Bayern Munchen 2-1 in tur, 2-2 in retur). Calificarea madrilenilor e insa contestata puternic de presa catalana, dar si de jucatorii lui Bayern Munchen, dupa ce arbitrul turc Cuneyt Cakir a comis mai multe greseli in defavoarea bavarezilor. E aceeasi poveste mereu: nu se da nimic. Real a jucat din nou in 12. Si nu, nu e vorba de fani, ci de turcul Cakir, au scris jurnalistii de la Sport. es.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )